Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti ütnétek meg valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti ütnétek meg valaha nőt?

Figyelt kérdés

Mind1 mi legyen az ok, ütnétek/ütöttetek-e meg már nőt?

őszintén...

ha ő üt meg , vissza ütsz neki?

ha igen azt is írjátok le ,hogy miért, és hogy megbántad e?

2013. ápr. 21. 10:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Max ellökném de semmiképpen nem ütném meg
2013. ápr. 21. 10:45
 12/30 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat :) úgy látom 98%-ban az erőszak ellen vagytok :)
2013. ápr. 21. 10:45
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Aki azt írta,hogy nem,az jó nagy csicska...

Igen is,hogy lehet rá ok.Pl ha öngyilkos akar lenni,vagy csak simán szándékosan árt magának.Esetleg ha van már gyerek,neki árt a nemtörődömségével,vagy ilyesmi.

Vagy ha valakim meghalt,és azt szidja.Simán.Persze azokat,akik nyomós indok nélkül verik a nőjüket,azokat elítélem.

2013. ápr. 21. 10:46
 14/30 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. ápr. 21. 10:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
némelyikre ráférne.....:D
2013. ápr. 21. 10:52
 16/30 anonim ***** válasza:
78%
nekem apám adott egyszer egy olyan pofont, hogy elszáltam az ajtóig. erre én úgy gyomron vágtam, hogy elment hányni. meg egyszer egy osztálytársam vertem szét, mert mindenféle mocsokságott terjesztett rólam. ami persze nem volt igaz, csak ő félre értett egy telefon beszélgetésemet. aki ismer tudja, hogy nem érdemes velem szórakozni. de ettől függetlenül nem vagyok olyan típus, hogy mondjuk én lennék aki otthon hordja a nadrágot. a mostani és előtte lévő barátommal se bántam úgy, hogy féltek volna tőlem. de talán ezért nem volt velem egy idős barátom. mert én pl. élvezem és fel izgat ha erősebben megragad vagy épen csak úgy nekem esik. ma nem úgy hogy össze vissza ver, hanem csak, hogy érezem, hogy férfi :). egyébként azt gondolom, hogy aki nőket ver anál gyáváb féreg nincs is a földön. 19/L
2013. ápr. 21. 11:00
 17/30 A kérdező kommentje:

kedves utolsó én is tüzes vagyok bár nem verekedek..

volt már rá olyan h veszekedtem a párommal és adtam neki pofont(megérdemelte ) , nem ütött vissza de azt mondta ilyet soha többé ne csináljak mert reflexből vissza üt

2013. ápr. 21. 11:07
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Se nő, se férfi ne üsse meg a másikat. Akkor hordják le szavakkal, majd hagyják ott egymást. Ennyire egyszerű, nem kell ide erőszak...
2013. ápr. 21. 11:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Egy dolgot jegyezzünk meg. Szülőnek nem ütünk vissza!

Én is kaptam apámtól olyat - megjegyzem ártatlanul -,

hogy a fal adta a másikat. De tudtam, hogy egy szülő-

vel szemben tiszteletet kell mutatni, még ha akkor épp

nincs is igaza, és erőszak nélkül is lehet élni.

Ha pl a gyerekemnél drogot találnék, ő is kapna egyet,

nem többet - nemtől, kortól függetlenül -, de ha meg-

próbálna csak visszaütni, mehetne a nevelőintézetbe/

utcára.

A mai nevelés egy zsák f*s, tisztelet a kivételnek.

Persze ez nem vonatkozik az alkoholosta f*szokra, akik

épp azért verik az asszonyt/gyereket, mert nekik az jó...

2013. ápr. 21. 11:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi kezet emel egy nőre az a világ szégyene,még akkor is ha a pasi úgy érzi ,legszivesebben lekeverne egyet.Ilyenkor jobb ha elmegy egyet sétálni vagy az napra hanyagolni a vele való további beszélgetést ez alatt a csaj lehiggad. Késöbb tisztázhatják egymás között nyugodtabb körülmények között a problémáikat.
2013. ápr. 21. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!