Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a vélekedés hogy nem is a gazdagok/jóképűek a "legnagyobb királyok"?
nem tudom hányan osztják a vélekedést de lehet benne valami mégha egyesek zokon is veszik:
a vélekedés lényege hogy sok pénzzel illetve természetadta helyes pofival becsajozni kb annyit tesz mint 11-esből gólt szerezni(amit nem lehet védeni csak rosszul rúgni) azonban effajta előnyök azaz anyagiak illevte szerencsés gének nélkül elérni ugyanazt azaz becsajozni olyan mint ha a játékos az egész pályát végigcselezve lőne a kapuba vagyis igazi tehetségről inkább az utóbbi esetben beszélheünk
Látom itt csak fiúk irkáltak. :)
Azt mondják a férfiak (!!!), hogy nagyon jó nő vagyok. Nem tartom magam kifejezetten szépnek, inkább a kisugárzásom taglóz le mindenkit. Őszintén? Hányingerem van az olyan pasiktól, akik azt hiszik, hogy azért, mert pénzük van, többek másnál. Általában ezeknek pénzük van, de eszük nincs. Nekem egy okos férfi kell, aki úgy megdug, hogy csillagokat látok és nem érdekel, hogy hogy néz ki, ha a belsője megfog. Hogy mivel lehet engem megfogni? Mosollyal, humorral, ésszel, intelligenciával, egyediséggel, kedvességgel, udvariassággal.
"aki úgy megdug, hogy csillagokat látok"
Ergo beugró az 50 centis bráner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!