Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy ilyen szituációban tenni?
Pár hete megismerkedtem neten egy fiúval akiről kiderült,hogy szintén magányos és depressziós.Leveleztünk majd írta,hogy volt,hogy egy lánnyal egyszerre randizott és az egyikkel elég érdekesen szakított.Majd folytattuk a beszélgetést bár voltak fent tartásaim és elég ritkásan írt-válaszolt.Megbeszéltük a találkozót is.Aztán elkezdett hazudozni és teljesen bele gabalyodott.Mikor mondtam neki,hogy nem tűnik korrektnek akkor kiakadt.Ő továbbra is szeretett volna velem találkozni,de én korrektül mondtam,hogy nem szeretnék és elfogadta.
Majd egy hete rám írt,hogy mi van velem.Én gondoltam,hogy megírom,hogy jól vagyok és lerázom...De aztán folytattuk a beszélgetést és kérdezte van-e kedvem találkozni.Mivel magányos vagyok ezért úgy voltam vele,hogy találkozok,de csak barátilag-ezt mondtam is neki.Érthető módon ezek után nem mennék bele kapcsolatba.
Aztán találkoztunk és hát nem barátira sikerült.Nagyon helyes volt,érdeklődött itántam(!) és naygon tetszettünk egymásnak.Ami számomra hatalmas siker élmény volt ugyanis évekig szinte egyáltalán nem tetszettem helyes fiúnak.
Majd napokig nem írt semmit pedig én nagyon vártam olyan szinten kiakadtam,hogy alig ettem,aludtam,sírtam is!
Majd pont ezekben a napokban írt rám az egyik munka társam akibe régen szerelmes voltam,hogy van-e kedvem találkozni. Érdekes pont elötte két nappal megálmodtam,h szerelmet vallok neki!Ez az ismerős többször összetört,de már lezártam vele a kapcsolatot,de a lelkemben még nem zártam le végleg.Aztán pár nap után írtam neki,h miért akar velem találkozni.Ő írt és annyira kérdezgetett,h mi a bajom vele,h végül odáig jutot a dolog,hogy sajnos bevallottam neki,h régen mit éreztem.Aztán megbeszéltük,hogy találkozunk,mert azt mondta érdekli mi van velem(én meg elhittem) és teljesen barátiag szerettem volna ugyanis már nem vonzódom hozzá meg nem lennék képes egyszerre kettővel.Másnap vártam,h írjon,de nem írt és megint csak rádöbbentem,h hülyére vett sajnos.
Mostanában pont rám írt,hogy mi a helyzet velem pont,hogy én már kezdtem bele törődni a dologba,hogy nem is akar semmit sem…
Nagyon ki vagyok érzelmileg az ismerőseim nem támogatják azt,h össze jöjjek ez elsőként említett fiúval,de ugyanakkor nem tudom lezárni vele,mert ő az aki elfogad engem(!)
Nem tudom,hogy mit tehetnék? Akarom is meg nem is…Nem tudom válaszoljak-e.Össze vagyok zavarodva.Tudom,érzem,hogy jó nem sülne ki belőle,de az érzések azok érzések...
Úgy érzem se így nem jó se úgy,ha együtt lennénk...
17/L
Kérdezz rá konkrétan,hogy mi is van.
Én is azt szoktam.
OFF
17 évesen miért nem tanulsz még?
ON
Még az is lehet a munkatársnál, hogy nem érzi magát biztos pozícióban. Lehet, hogy mondtál valamit a másikról, ami elbizonytalanította. Mivel ő keresett meg, most te is léphetsz.
diákmunkákat vállalok...!
nem a munka társnál ilyenről szó nincsen és nem sokkal ideősebb! én már léptem eleget és már nem kéne ezek után,de most nem ez itt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!