Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteges az h kiakadok azon h a baratnom mikor meg en nem voltam neki lefekudt olyannal egy ejszakara akit nem isismert?
Figyelt kérdés
20 eve fiu vagyok. Bnom 19. 1 honapja vagyunk egyutt es mondta h volt egyszer olyan h sz@r kedve volt es egy fiu megvigasztalta es tobb is volt mint vigasztalas. Na ezen en annyira kiakadtam h majdnem lekuvaztam es majdnem szakitottam vele. Engem ezek nagyon erzekenyen erintenek.2013. ápr. 20. 21:48
11/15 Balanus_concavus válasza:
Vagy keress szűz csajt.
12/15 anonim válasza:
A szűz csajjal meg az a baj, hogy nem nő vissza a szűzhártya az első aktus után. Tehát utána már elvileg bárkivel lefekhet a csaj, nem lesz ellenőrizhető.
Ez ám a nagy dilemma.
13/15 anonim válasza:
De hát kit érdekel? Neked az a bajod inkább, hogy szűz vagy és fosol, hogy leégsz a csaj előtt, aki már kefélt.
14/15 anonim válasza:
Értem, hogy érzékenyen érintenek, én a párom egy szem exének szóba kerülésekor is már kicsit feszkóba vagyok, de elsősorban azért, mert én szívok annak a hülyeségei miatt.
Neked is jogodban áll kicsit felzaklatva lenned, de semmi kifogásod nem lehet amiatt, hogy előtted is szexelt azzal, akivel akart.
Ha nem tudod ezt levetkőzni, nem neked való ez a lány.
15/15 anonim válasza:
De miért állna jogában megsértődni ez miatt?
A nője múltja az a csaj dolga, nem a kérdezőé. Én szörnyű dolgokat tettem a múltban, mégsincs hatással a jelenemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!