Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit lépjek, hogy megszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit lépjek, hogy megszerezzem? (van barátja)

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem az egyik csoporttársam, sőt ez már jóval több annál, hogy tetszik, azt hiszem beleszerettem. Mikor megismertük egymást, akkor csak egy kis semmiségnek indult, de aztán jóban lettünk, sokat beszélgettünk és rájöttem, hogy nekem ő kell. Csak sajnos elbénáztam, mert nem léptem egyből, és összejött akkoriban valakivel és még most is vele van (fél éve).

Mostanában elkezdtek alakulni a dolgaink, egyszer-kétszer eljött velem programokra kettesben, párszor csókolóztunk is, legutóbb pedig egész éjszaka együtt voltunk, sétálgattunk a városban, végigcsókolóztuk az egész estét, aztán nálam aludt, és végig megöleltem, ő pedig nagyon szorosan hozzám bújt és úgy tűnt, mintha olyan szerelmesen nézett volna rám. Olyan boldognak tűnt, szerintem lenne esélyem. És másnap estig így voltunk, egész nap.

Mit lépjek most, hogy sikerrel járjak?

Ami akadály lehet, én eddig sose akartam kapcsolatot, szóval bizonyára hallott róla, hogy "csajozós" típus vagyok, lehet emiatt nem merne velem kezdeni.

2013. ápr. 20. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tehát elérted nála hogy megcsalja a jelenlegi barátját veled.

Mi a garancia hogy nem jön valakit aki eléri ezt vele mikor veled van?

2013. ápr. 20. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Na én a helyedben inkább hagynám és keresnék olyat aki egyedülálló. Hiszen ebből is látszik, hogy könnyen kapható, mi garantálná, hogy veled nem lépné meg ugyanazt amit most lép a barátjával?
2013. ápr. 20. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:

"van barátja".

Lefordítom: sehogyan sem szerezheted meg.

2013. ápr. 20. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha van barátja akk hagyd békén
2013. ápr. 20. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik a csaj már döntött... Téged akar. Add tudtára, hogy te komoly kapcsolatot szeretnél vele. Lehet, hogy már csak azért van a barátjával, mert a bizonytalanért nem akarja eldobni a biztosat.
2013. ápr. 20. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Először is szánalmas, hogy olyanra hajtasz, akinek van párja.

Másodszor, a csaj is szánalmas, mert megcsalja a barátját.

Egyikőtök sem jobb. Kívánom neked hogy szerezd meg, aztán csaljon meg téged mással, ahogy veled is megcsalta a barátját.

2013. ápr. 20. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tojd le ezt a sok rosszindulatut!

Na, legyel vidam, ne mutasd, hogy ossze vagy torve a hianya miatt, emeld fel a fejed es viccelodj vele! Sugarozz magadbol szabadsag eleterzest es legy nagyon figyelmes! Beled fog zugni! Ne mutasd,h csak ra varsz, mert az megterhelo lehet szamara! Mas is van a vilagon, ezt ereztesd vele! Ne csungj rajta! Sok sikert!

Ne oltsatok veszmadarak, ha a lany ot akarja, csakis akkor gyozhet. Ha o a jobb

Kulonben is biztos nagy nullak lehettek az eletben, ha nem harcoltok soha a vagyaitokert. Ez darwini oszton, a gyengebb elhullik.

2013. ápr. 20. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:

"a bizonytalanért nem akarja eldobni a biztosat."

Na ezt mindennek, csak éppen biztosnak nem nevezném :D

2013. ápr. 20. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy érdemes küzdeni valakiért, de ha már van párja, akkor minimum addig kell várni amíg szakít vele.

innentől a darwinizmus kihullik az erkölcsök miatt.Ezért vagyunk emberek.

2013. ápr. 20. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Jaaa...állatok vagyunk. az ember is állat.
2013. ápr. 21. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!