Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldjátok meg az evést a barátnőtöknél?
Figyelt kérdés
A barátnőm és a családja egy nap 3x eszik csak, akkor is keveset (tehetősek). Én otthon megszoktam, hogy akkor eszek amikor akarok és annyit amennyit akarok. Tök égő lenne, ha mindig lemennék enni a konyhájukba. Már csak azért is, mert a konyha a lakás központja, mindenki ott van, aki otthon van...2013. ápr. 20. 17:06
11/21 A kérdező kommentje:
de ez akkora gáz... Nyáron 1- hétre is ott vagyunk. Mikor megyek haza, szüleim elszörnyednek hogy le vagyok fogyva. és utálom, ha korog a gyomrom, iyenkor fáj a fejem, a szemem, minden bajom van. persze, fogyok, annak örülök is, de áh
2013. ápr. 20. 18:01
12/21 anonim válasza:
és ők hogy bírják ki lehet h veled van a gond bizonyos szívproblémák pl okozhatnak éhséget azthiszem...
13/21 anonim válasza:
te vagy náluk basszus, neked kell alkalmazkodni, én se rabolok rá vendégségben a hűtőre, csak mert itthon "így szoktam".
14/21 anonim válasza:
Vigyél magaddal kis hűtőtáskát, probléma megoldva. Telepakolod minden jóval. :D
15/21 anonim válasza:
Ha huzamos ideig ott vagy náluk, természetes, hogy megéhezel.
Az a barátnőd részéről kell, hogy alapvető dolog legyen, hogy ilyenkor kimegy veled a konyhájukba és ad valami kaját, akármit is csinálna különben. Attól, hogy ők csak háromszor esznek egy nap, neked még nem kell őnála éhesnek lenni.
16/21 anonim válasza:
Nem értem mi a gond. Vigyél fel a csaj szobájába szendvicset. Ha hosszabb ideig vagy ott, akkor napjába egyszer elmentek a boltba, te veszel magadnak kaját, és kész.
17/21 anonim válasza:
Meg még annyit, hogy ha ez egy tartós kapcsolat, de ott jó esetben nem vendég vagy, hanem szinte családtag. Ne hogy már, az ennivalót sajnálják tőled.
18/21 anonim válasza:
Ha ott vagy 1 hétig vásároly be akkor nics gond hogy miböl és mikor eszel.én ezt csináltam mert én sportolok és napi 5 allkalómal eszem.
19/21 anonim válasza:
Kérd meg a barátnődet, hogy hozzon be neked/nektek kaját, vagy menjetek le együtt a konyhába, úgy nem fura.
20/21 anonim válasza:
" 1 hétig vásároly be"
Iskolába is kéne járni néha napján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!