Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban már csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban már csak úgy tud barátnőt szerezni egy férfi, ha minimum 70 kiló?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 15:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
kezd el burkolni haver hátha lesz esélyed!
2013. ápr. 20. 15:59
 12/26 anonim ***** válasza:
biztos ronda vagy
2013. ápr. 20. 16:01
 13/26 anonim válasza:
A lényeg, hogy helyes legyen meg aranyos. :$$:3
2013. ápr. 20. 16:01
 14/26 anonim ***** válasza:
hát igen,én szeretem ha egy férfi kínlódás nélkül fel tud emelni. nem gondolom,hogy ez túl nagy elvárás lenne
2013. ápr. 20. 16:03
 15/26 anonim ***** válasza:
attól függ mekkora a valagad 16:03 :)
2013. ápr. 20. 16:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Én 65 kg vagyok 168 cm-hez, tehát a nálamnál látványosabban erősebb alkatú hímegyedeket nézem meg, rájuk tekintek alkalmas partnerként, ha úgy adódna, valószínűleg kezdeményeznék is. De ez nem jelenti azt, hogy nem tudnék beleszeretni egy akármilyen alkatú emberbe, csak azt, hogy van egy ideálom, és az ideál felé szívesebben közeledek temészetesen, mint mindenki.

Rengeteg ilyen nyávogós kérdés van, és nem a súlyod az, ami elrémisztene, hanem az, hogy nyávogsz, ahelyett, hogy elfogadnád, olyan vagy amilyen, és tennél azért, hogy legyen barátnőd. Ja, hogy teszel érte, és mégsem sikerül? Akkor ezt is elfogadod, és nem adod fel, várod, hogy egyszer változzon, de nem nyávogsz miatta, mint egy kislány. Mert a lányosság az, ami rémisztő, az viszont nagyon.

2013. ápr. 20. 16:10
 17/26 anonim ***** válasza:
15ös, 57kilo körül vagyok, nem gondolom vásári tehénnek magam
2013. ápr. 20. 16:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem. Sovány fiúként rengeteg lehetőséged van. Ami igazán visszataszító a lányok szemében, ha a srác dagadt, mint én.
2013. ápr. 20. 16:19
 19/26 A kérdező kommentje:

,,Én 65 kg vagyok 168 cm-hez, tehát a nálamnál látványosabban erősebb alkatú hímegyedeket nézem meg, rájuk tekintek alkalmas partnerként, ha úgy adódna, valószínűleg kezdeményeznék is. De ez nem jelenti azt, hogy nem tudnék beleszeretni egy akármilyen alkatú emberbe, csak azt, hogy van egy ideálom, és az ideál felé szívesebben közeledek temészetesen, mint mindenki."

Akkor miért nem közeledsz az ideálod felé? Legalább ne hazudd már azt, hogy bele tudnál szeretni olyanba, aki nem ideál.

2013. ápr. 20. 16:21
 20/26 anonim ***** válasza:

Egy olyan társadalomban, ahol bálványozzák a szépséget és megalázzák azokat, akik nem tartoznak bele ennek az aktuális intervallumába, ne várd azt, hogy az egyéniséged miatt bomlani fog utánad mindenki. Lehetsz férfi, vagy nő, fiú, vagy lány, ha megfelelsz a kritériumoknak, amikkel a szépséget, mint fogalmat jellemzik, onnantól kezdve lehetsz akármilyen jellemtelen és üres, te leszel az idol.

A társadalom már eldöntötte, hogy neked milyennek kell lenned, ha egy hajszállal is eltérsz attól, eláshatod magad kompadre.

2013. ápr. 20. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!