Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szeretve lenni?
Figyelt kérdés
Én sajna nem tudom. :(2009. szept. 25. 08:15
11/14 anonim válasza:
Jó lehet, ha nem kell közben folyton azon aggódnod, hogy egyszer elveszíted.
12/14 anonim válasza:
Az viszont rossz,ha Te szeretve vagy,de azt a szeretetet sajnos nem tudod úgy viszonozni ahogy ő szeretné. =(
14/14 anonim válasza:
35 éves vagyok.Vannak gyermekeim ők biztosan szeretnek.Én nagyon sokat adtam de elfogyott már.Évek óta csak pislákol az erőlködéstől.Már nem tart sokáig úgy érzem.Nincs energiám többet adni.Soha nem éreztem magam igazán szeretve talán a gyermekeim maximum 2 éves koráig míg én voltam számukra a minden.Aztán elmúlt amit nem bánok mert ez így a normális.A férjem soha nem szeretett mindig egy pióca voltam a szemében amit nem tudott magáról immár 18 éve levakarni.Sajnálom, hogy így tönkretettem 6 életet.Nem gondolkodtam csak adni akartam és nem láttam ami kiszúrta mindenki más szemét.Nem baj ezt már végig fogom csinálni a következő élet talán jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!