Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szeretve lenni?
Csak egy barátom van.
A családomon nem érzem, hogy szeretnének, állandóan szekálnak a tanulással. Én tanulok is, de nem egyszerű, mert az ország legnehezebb egyetemére járok.
Amúgy nem igazán férfiak szeretetére vágyom, ugyanis fiú vagyok. :)
De biztos nem azért szekálnak, mert annyira utálnának, hanem azért hogy minél jobb eredménnyel végezd el az egyetemet és minél jobban tudj boldogulni az életben.
Bár, azt el kell ismernem, hogy a folytonos piszkálódás nem lehet kellemes... Beszéltél már erről velük?
Egyébként, nem tudom melyik egyetemre jársz és milyen szakos vagy, de nekem az ELTE-n egy Pál Jenő nevezetű illető tanította az analízist. Na, aki azt túléli, annak minden elismerésem. Nekem sem ment simán. Az első körben az évfolyam 90%-át kirúgták miatta. Nem túlzok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!