Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nagyon csúnya vagyok, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon csúnya vagyok, soha nem lesz pasim?

Figyelt kérdés

Komolyan, menthetetlenül csúnya vagyok, pedig adok magamra, próbálom kihozni magamból a maximumot, kozmetikushoz, fodrászhoz járok, szép hosszú hajam van, átlagos testalkatom, sminkelem magam, de a fejem mindezek ellenére katasztrófa... Mindig irigykedve nézem a gyönyörű lányokat, hogy milyen jó nekik. Olyan igazságtalan ez. Rám még egy fiú sem nézett nőként, kiskorom óta csak kigúnyolnak a rondaságom miatt.

17/L

2013. ápr. 20. 12:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De, természetesen lesz pasid, de az alfahím külsejűekről jobban teszed, ha lemondasz.
2013. ápr. 20. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem annyira nem lehetsz csúnya, ha adsz magadra: sport, kecses, vékony alkat, jó ruhák, magas sarkú, szép körmök..stb. Tapasztalatból mondom, hogy a pasiknak jobban számít, hogy a tested szebb legyen mint a fejed, úgyhogy én nem aggódnék a helyedben. Szokás mondani, hogy nincs rossz nő, csak szegény..
2013. ápr. 20. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Heves megyei vagyok és más megyékben nincs különösebben ismerőseim. Így már megfelel a feltételnek?
2013. ápr. 20. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak te hiszed magad csúnyának,Tegnap is leveleztem egy csajjal,aki nagyon csúnyának vallotta magát,közben meg nekem nagyon tetszett.

De ha egyiknek nem,akkor másiknek tetszel majd.

Nincs se férfi se nő,aki annyira csúnya lenne,hogy senki se találná vonzónak.Az más,hogy sok olyan pasi van,aki nem tud csajozni...

2013. ápr. 20. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:
írj Blackmore felhasználónak. Okos, értelmes kedves srác, szerintem tuti tetszenél neki. :-)
2013. ápr. 20. 13:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Csak sajnáltatja magát, nem kell neki senki.
2013. ápr. 20. 13:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csúnya vagy, akkor ne a külsőddel hódíts, ez a titok nyitja.
2013. ápr. 20. 14:00
 18/22 anonim ***** válasza:
még csak 17 éves vagy. pl. 20-22 éves korodra nagyot változhat a külsőd.
2013. ápr. 20. 16:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Tudod a szépség relatív. Mutasd magad! :)

Egyébként láttam már itt olyan lányt, aki nagyon csúnyának gondolta magát és állítása szerint csúfolták csak mert kissé kancsal. Nekem az állam leesett, hogy mindezek ellenére milyen szép volt :)

2013. ápr. 20. 17:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el,hogy csúnya vagy'Szerintem ha küldenél képet egy gyönyörű szép lányt látnék' Talán belül te is tudod,hogy nem vagy csúnya'''''''''''
2013. ápr. 20. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!