Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik jobb, ha, te szereted jobban őt, vagy, ha ő téged? ( mármint szerelemmel )
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 00:13
1/5 anonim válasza:
az ideális ha egyformán szeretitek egymást, ez persze csak ritkán jön össze.
ha te szereted jobban, akkor jó, mert sokkal több érzést élsz át. viszont csalódás esetén lassabban gyógyulsz.
ha meg ő szeret jobban, akkor ha elhagy, könnyebben tovább tudsz lépni, viszont lehet lekiism. furdalásod, h miért van ez a különbség.
2/5 anonim válasza:
Ha ő engem. Eddig mindig fordítva volt, nem is vágytam erre, s most hjöttem rá. 44/N
3/5 anonim válasza:
és ezt mégis hogyan hiszed hogy le lehet 'mérni' hogy ki mennyire szeret valakit?? szerintem vagy szerelmes vagy valakibe, vagy nem. ennek nincs mértékegysége, hogy ki mennyire szerelmes. különben is a szerelmet mindenki kicsit másképp éli meg. honnét tudnád pl azt megállapítani, hogy te szereted jobban a párodat vagy ő téged? te nem tudhatod hogy neki pontosan milyen az hogy téged szeret, és ő sem tudhatja hogy neked milyen. szerintem ez túl bonyolult dolog ahhoz hogy össze lehessen hasonlítgatni. szóval értelmetlen a kérdés is.
4/5 anonim válasza:
ha én szeretek jobban valakit, tuti h kihasznál.. mert egy hülye naív fa.sz vagyok.. tele férfiassággal és egy női aggyal.. na mind1.. ha engem szeret jobban a lány, akkor az ugy működik.. nem használnám ki :)és nagyszerűen tudnám irányatni a kapcsolatot.. mert tudom hogy hogy működik :P
5/5 anonim válasza:
00:34 es nagyon cseles vagy. :) de tudod az van, hogy az ember mindent megtesz a szerelméért.. mert nem akarja elveszíteni... az van irányítóhelyzetben, aki többet vállal be.. ha jobban tetszik hazárdíroz.. arra játszik hogy a másik ugyis visszakozik majd.. és ő dönthet.. na de am tök okosakat írtál... :)
01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!