Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kideríteni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm.

Van egy barátnője. (ez eddig stimm ugyebár)

A barátnőmet szeretem (detto stimm)

Viszont eljátszottam a gondolattal, és rájöttem hogy a barátnőjét nagyon kívánom. Nem csak a teste miatt...

Beszélgettünk. A csaj mindig szabadkozott a témát illetően,ha valami (szerinte!) félreérthetőt mondott.

Hogyan lehetne kideríteni, hogy azért kiabált-e mert a háza égett, vagy tényleg nem akarja hogy túldimenzionáljam azt, amit mondott?

2013. ápr. 20. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Dönts: Vagy az egyik, vagy a másik.

Tartsd kordában a pucut.

2013. ápr. 20. 00:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem...

Én férfi vagyok. Nem alkuszom! :D

2013. ápr. 20. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy békénhagyod a párod barátnőjét vagy akkor szakíts a pároddal... Neked lesz ciki helyzet, ha a barátnője majd elmondja, hogy összefeküdtetek. Mert el fogja mondani!
2013. ápr. 20. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, egy férfi ilyet nem csinál. Te egy srác vagy.
2013. ápr. 20. 00:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Az onuralom ferfias dolog;)
2013. ápr. 20. 00:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves 3#-as! Miből gondolod, hogy el fogja mondani?

Korodat, nemedet, tapasztalatodat leírnád?

Amúgy ha barátnője, akkor nem cseszik ki vele, ergo nem mondja el! Ez nyilvánvaló. Nem..? De amit nem tud, az nem fáj neki==> ha megteszi de titokban marad, az nem kicseszés

2013. ápr. 20. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Igaz, ha igazán a barátnője lenne, nem "cseszne" így ki a lánnyal...

Tapasztalatom nincsen, de ha tényleg lenne egy olyan barátnőm, akinek a pasija ilyet művelne, elmondanám, mivel a barátság, nem hiába fontosabb, mint az ilyen kihűlő félben lévő kapcsolatok.

2013. ápr. 20. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem, te tévedésben élsz... Egy barátnő nem "cseszne" ki a barátnőjével, ergo, nem is feküdne le veled- semmilyen körülmények között, max ha már régóta az exe vagy, és neki nincsenek érzései feléd, de még akkor sem...

Ha megteszi, akkor meg valószínűleg elég vacak barátnő, de nyilván megpróbálná valahogy jóvá tenni, ergo, elmondaná a csajodnak.

Mindenképpen rosszul jársz. Személyes véleményt nem mondok most rólad, mert mindet ki kéne csillagoznom, de abban azért bízhatsz, hogy mint nőnemű egyén, aki nem tegnap született, tudja, miről beszél.

2013. ápr. 20. 00:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm legutóbbi...

Én is ettől tartok. Illetve egy megszervezett hűségpróba is a látómezőmbe került. Bár azért egy ilyen bonyolult,és mesterkélt feladatot nem tudna összedobni 2 fiatal csaj.

2013. ápr. 20. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!