Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy az exem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az exem nem mondja meg konkrétan, hogy mit hiányolt tőlem?

Figyelt kérdés
Mikor kidobott engem hibáztatott mindig de még szakításunk után se mondta meg hogy mi rosszat tettem, vagy mit nem amit kellett volna tennem, csak arra hivatkozik hogy elég nagy baj hogy nem vettem észre, azt hittem ha valami van egy kapcsolattal azt meg kell beszélni, nem pedig leszólni a másikat hogy elég baj az ha nem veszi észre hogy mi a baja a másiknak :S ! És még a szakításunk után se mondja el, így aztán nem is tudok tanulni az esetből :(. A lányoknak mit igényelnek úgy hogy elvárják hogy ne kelljen érte szólni ? mert ez idegesít kicsit, hogy nem is tudom hogy mi volt a baj :(
2009. szept. 24. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

hmmm...legjobb ilyenkor persze a másik felet hibáztatni. EZ egy barom volt sztem. Meg sem bírja magyarázni h mi volt a gond, nem tud mivel előrukkolni. Nem mondom h neked pici hibád sem volt, de az ilyen activity-s fazonokat rühellem. Sumák volt a fickó, és gyáva is. Ne is törődj vele...

de azért gondold át h mégis mi zavarhatta...nem-e tapadtál rá túlságosan, vagy nem voltál féltékeny nagyon, ilyesmi...

De ez akkor is gerinctelen h nem mondok semmit csak h gondold át, aztán szó nélkül kihajítom az illetőt. Sajnállak, de reméljük h legközelebb egy tisztességesebb pasit fogsz ki.

2009. szept. 24. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen előfordul. De persze ő sem jön rá, hogy neked mi kellene - csak te nem is várod el, hogy rájöjjön.

De lehet az is, hogy maga sem tudja pontosan.

2009. szept. 24. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek: mi az, hogy pasi???

Pasi ilyet soha nem csinál.

Amúgy a kérdező írta is, hogy lány a párja.

2009. szept. 24. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kár ezzel foglalkozni, a kapcsolatotok mélysége részéről nem ütötte meg a nyílt kártyás (szókimondó őszinteség) szintjét. Amúgy, ha elfogadtad magad és van önbecsülésed, magad is kitalálhatod. Ettől még a következő lehet teljesen más, amitől semmit se érne az, amit ebből "tanultál" volna.
2009. szept. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!