Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a lányokat kérdezném*...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a lányokat kérdezném* hogy kinek mi jön be?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok kazincbarcikáról és hát nincs nekem még senkim és még nem volt sportos vagyok meg minden de nem tudom mit szeretnek a lányok és a segítségetek kérném hogy mienné kéne válnom miket kedveltek.

írhattok privátot ha tippet adtok nem muszáj ide írni csak hát már elég magányos vagyok és kéne nekem egy barátnő csak nem vagyok alapjábavéve jó és azzá változnék kb amit kedveltek stílus öltözködés tulajdonságok.

fontos lenne romantikus lélek vagyok valentínra meg nőnapra mindig nagyon készülök meg névnapra is :) rózsával scokival meg midnenel csak hát nem kellek senkinek

2013. ápr. 18. 21:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért utálom mert 17 éves létemre szeplős vagyok és hát nagyon nem jó borostásan :/ ezért nem akar egy lány sem :/ és ezért kapok szerintem csak nemet mert mindenki másnak szép tiszta a arca semmi sincs neki nekem meg ez a fránya szeplő nem tűnik el és valahogyan el akarnám tüntetni :/
2013. ápr. 19. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!