Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a lányokat kérdezném*...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a lányokat kérdezném* hogy kinek mi jön be?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok kazincbarcikáról és hát nincs nekem még senkim és még nem volt sportos vagyok meg minden de nem tudom mit szeretnek a lányok és a segítségetek kérném hogy mienné kéne válnom miket kedveltek.

írhattok privátot ha tippet adtok nem muszáj ide írni csak hát már elég magányos vagyok és kéne nekem egy barátnő csak nem vagyok alapjábavéve jó és azzá változnék kb amit kedveltek stílus öltözködés tulajdonságok.

fontos lenne romantikus lélek vagyok valentínra meg nőnapra mindig nagyon készülök meg névnapra is :) rózsával scokival meg midnenel csak hát nem kellek senkinek

2013. ápr. 18. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem kell semmilyenné válnod, légy önmagad az a tuti :)
2013. ápr. 18. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bejön, ha a srác használ írásjeleket, és képben van a szavak helyesírásával.;)
2013. ápr. 18. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Így van,és nem rövidíti böszmén a szavakat,hogy vok,naon...ez undorító.
2013. ápr. 18. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
kazincbarcika <3
2013. ápr. 18. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Adj magadra, tudod higiénia meg stb stb..:)És szerintem az egy jó pont hogy ha romantikus vagy, sokan szeretik a romantikus pasikat (én is..:D) csak figyelj arra hogy ne legyél az a "túl nyálas":D és a legfontosabb hogy add önmagad..:)
2013. ápr. 18. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Barcikára járok suliba! :)

A lányok ezeket szeretik: humorérzék, egyéniség, bókok, légy férfi de tudj elérzékenyülni a közelükben, add önmagad, ne akarj görcsösen másnak látszani. A szülinapokat, névnapokat ne felejtsd el, sok férfi még a sajátjára sem emlékszik, de a lányok gyakran tudják be az ilyenek kihagyásának annak, hogy nem elég fontosak. :)

Ja, és amit sokan nem tudnak itt gyakorin: olyan lányokkal ismerkedsz, akik hasonlóak hozzád. Nem mindenkinek jön be a rózsa, csoki,romantika, vannak, akik szinte eltapossák ezeket a srácokat. De rengeteg lánynak bejönnek, keresd őket! :)

2013. ápr. 18. 21:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Keresem de nem találom ezek valahogy távol maradnak tőlem és ismerkedni sem tudok.

pedig elmennék én itthonról ha tudnám hol lehet ismerkedni :/

2013. ápr. 19. 07:07
 8/11 anonim ***** válasza:

aki nekem bejön: határozott és önbizalommal teli (de nem bunkó tahó). tudjon mindig megnevettetni, az tetszik, h romantikus vagy, de azért tudjál macsó is lenni:) az is jó h sportos vagy.

stílust tekintva nekem azok a srácok jönnek be, akik adnak magukra, figyelnek h hogyan néznek ki, DE nem páwa:D mondjuk az se baj, ha egy kicsit páwa beütése van, de nem sok. a tuti párosítás az ing (egyszínű, kockás) farmerrel, (bőr) övvel, betűrve a nadrágba az inget:)

16/L

2013. ápr. 19. 17:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Én inkább farmeral polóval és övvel enyi vagyok kb csak a szeplők miat nem vagyok jó útálom magam ezért szeplős orr meg áll :/
2013. ápr. 19. 17:56
 10/11 anonim ***** válasza:
8as vagyok. a szeplős orr nagyon édes, ne utáljad! :)))
2013. ápr. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!