Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt és nem tudom h mit csináljak!Mivel már suli van alig tudunk találkozni,de csak 10percnyi út van köztünk,mert az anyja azt mondja h suli idöben nem találkozhatunk.De ez még ugy ahogy rendben van,de még akkor se talizhatunk,ha a bnömnek nem is kell tanulnia,vagy elözö nap megtanul!A hétvégéken sem töltünk együtt olyan sok idöt!Max 1 nap 1 órát!És ö azt mondja h többet akarna velem talizni,ha lehetne,de amikor meg ottvan a péntek délutáni egész nap akkor meg bulizni hív és akkor sem tudunk sokat kettesbe lenni.A másik dolog meg h az anyja mostanában nem engedi meg h eggyütt aludjunk!18 évesek vagyunk és már volt köztünk szexuális kapcsolat!
2009. szept. 24. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát elkezdhetsz nyalni az anyósnak. Vigyél neki minden féle apróságot, virág, bonbon. És találkozz vele az anyja jelenlétében. Ez alatt azt értem, hogy a lány otthonában, ahol az anyuka felügyelete alatt vagytok.

Anyós tudja, hogy már lefeküdtetek? Lehet az a baja, hogy azt hiszi még nem, és félti a kicsi lányát.

2009. szept. 24. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és csevegj az anyukával. És mindenben érts vele egyet!!!
2009. szept. 24. 16:37
 3/4 A kérdező kommentje:
igen tudja már lassan 1 éve!és jó a kapcsolatom az anyjával!szinte mindig beszélgetünk egymással amikor megyek a bnömhöz!és ö azt mondta h nincsen velem semmi baja!és szted a barátnöm mit akarhat?ha azt mondja h többet akar találkozni és akkor is inkább bulizik,de most legalább hívott engem is.elözö hétvégén 2x ment és nem hívott!mit tegyek?
2009. szept. 24. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:

ajjaj. Nem akarok vészmadárkodni..de sztem a barátnőd nem érett egy komoly kapcsolathoz. Még sztem "élni" akar. Mit gondolsz, miért nem hív bulizgatni? Mert egyedül akar menni, vagy a barátnőivel. És miért? Mert nem akarja h a nyakán legyél. Én magamból indulok ki persze...de én ezt szintén ugyanilyen idős koromban csináltam, és azért mert nem bírtam elviselni a kötöttségeket. Vége is lett a kapcsolatnak.

Néha én is fogtam apumra, meg anyumra h ők nem engednek...persze féltem bevallani...de igazából én nem akartam menni az exemhez...

2009. szept. 24. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!