Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (lent)

Hát elkezdhetsz nyalni az anyósnak. Vigyél neki minden féle apróságot, virág, bonbon. És találkozz vele az anyja jelenlétében. Ez alatt azt értem, hogy a lány otthonában, ahol az anyuka felügyelete alatt vagytok.
Anyós tudja, hogy már lefeküdtetek? Lehet az a baja, hogy azt hiszi még nem, és félti a kicsi lányát.

ajjaj. Nem akarok vészmadárkodni..de sztem a barátnőd nem érett egy komoly kapcsolathoz. Még sztem "élni" akar. Mit gondolsz, miért nem hív bulizgatni? Mert egyedül akar menni, vagy a barátnőivel. És miért? Mert nem akarja h a nyakán legyél. Én magamból indulok ki persze...de én ezt szintén ugyanilyen idős koromban csináltam, és azért mert nem bírtam elviselni a kötöttségeket. Vége is lett a kapcsolatnak.
Néha én is fogtam apumra, meg anyumra h ők nem engednek...persze féltem bevallani...de igazából én nem akartam menni az exemhez...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!