Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nálatok olyan hogy a párod/csajod megkért hogy kísérd el a nőgyógyászhoz?
Engem megkért most hogy kísérjem már el de hát az elég égő lenne számomra ( 17 F )mert most megy először és hát nagyon fél/izgul.
Amit leszűrtem az kb annyi hogy még azt is akarná hogy bemenjek vele.
Szerintem annyit megtehetsz,hogy elkíséred,és megvárod kint,mert ez valahol egy megnyugvás neki,főleg ha amúgy is fél az első vizsgálattól.
Azt már kicsit furcsának tartom,hogy bemenj vele,én legalábbis biztos nem szeretném,hogy végignézze a párom,ahogy a doki turkál bennem,meg nem tudom,olyan hülyén jön ki ez a bekísérés a vizsgálóba,mert hát nem egy kislányról van szó...Mondjuk én nem csak a nődokihoz nem akarnám,hogy bejöjjenek velem,hanem pl. a fogorvoshoz vagy bőrgyógyászhoz sem.De nem vagyunk egyformák.
Az természetesen teljesen más eset,ha valaki babát vár,és a leendő apuka is bemegy az ultrahangra,mert ő is szeretné látni a kicsit,ezt szerintem mindenhol meg is engedik...
Na mindegy,Ti tudjátok,de szerintem elég furcsa lenne,ha bekísérnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!