Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nálatok olyan hogy a párod/csajod megkért hogy kísérd el a nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Engem megkért most hogy kísérjem már el de hát az elég égő lenne számomra ( 17 F )mert most megy először és hát nagyon fél/izgul.
Amit leszűrtem az kb annyi hogy még azt is akarná hogy bemenjek vele.
2013. ápr. 18. 07:17
1/13 anonim válasza:
Az vicces lenne. :D
Mondd meg, hogy kísérje el valamelyik barátnője. Egyébként is, max. a váróteremig kísérheted el, az orvos utána úgysem enged be.
2/13 anonim válasza:
Hello igen én is el kísértem a barátnőmet ő is rettenetesen izgult először de persze mikor ki jött azt mondta h kár volt ennyire izgulni. szerintem nincs ebbe semmi hogy el kíséred.
3/13 anonim válasza:
Az orvoshoz elkisérni nem lenne gond, ennyit elvárhat töled.
Az orvoshoz bemenni viszont nem fognak engedni, kivéve, ha meg akarjátok EGYÜTT beszélni az orvossal, hogy hogyan lehet megfeleöen védekezni. Amikor azonban az orvos meg akarja vizsgálni öt, akkor MINDENKIT kiküldenek, még egy férjet vagy szülöt is.
4/13 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint nem küldik ki a "hozzátartozót" ha az elkísér... Velem volt bent a párom, sőt egyszer a testvérem is. Nem küldték ki őket vizsgálat alatt sem....
5/13 anonim válasza:
Elkísérni az teljesen rendben van, sok férfi elmegy a barátnőjével. Bemenni mégis minek? Néznéd, hogy turkál benne a doki, ne ne már ezt ő se gondolja komolyan...
6/13 anonim válasza:
4-es, a nőgyógyászati vizsgálat alatt? Van gusztusod... Ez nem egy védőoltás!
7/13 anonim válasza:
A párom jár velem, igaz, mi már családot tervezünk, és a baba miatt jött. De nem hiszem, hogy ekkora drámát kell csinálni belőle. A párod izgul, fél, és férfias támogatásra vágyik tőled. Te meg itt izélsz, hogy ajj, milyen lenne bemenni. Nem gondolod, hogy ez nem férfias viselkedés? Hogy támogatnod és bíztatnod kellene ilyen helyzetben? Háborúkat vívtak meg régen, te meg egy terembe nem mersz vele bemenni, amikor szüksége van rád. Félelmetes, hova jutottunk.
8/13 anonim válasza:
ui: csak annyi, hogy nem küldik ki, ha bent akar maradni, bent maradhat. Csak a nő dönthet arról, ki marad bent és ki nem, az orvosnak ehhez semmi köze. A férjemet sem küldik ki sehonnan, amíg én azt nem mondom, hogy mehet.
9/13 anonim válasza:
a váróteremben várnál vele, mi ebben az égő? Sok pasi van ott, nem te lennél egyedül, a másik meg, hogy ha ebben nem támogatod, csalódni fog benned, ezt borítékolhatom. Most szüksége van rád, tessék ott lenni.
10/13 anonim válasza:
Ha megkér rá megdugod? Az orvoshoz nem akarod elkísérni, ha megkér rá? Akkor neked nem BARÁTNŐD van. Pontosabban te nem a barátnőt/párt látod benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!