Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jelent valamit?
Figyelt kérdés
Rég óta flörtölök egy sráccal,én 14 ő 17, de idén elmegy a suliból.Mindenki mondja hogy tök illenénk egymáshoz,mert jó tanulók vagyunk és elv. aranyosak vagyunk együtt-egyikőnk sem valami nagy szépség csak én husibb vagyok-.Szóval tegnap kimentünk kocsmázni, ő megivott 2 korsó sört és kicsit becsiccsent.Elment sétálni és utána mentem, aztán beszélgettük, aztán kicsit később megint.Mindenféléről volt szó.Rajtam egy kantáros szoknya volt és végig azzal játszot, kikapcsolta aztán nem engedte hogy visszakapcsoljam.Mielőtt elbúcsúztunk volna, egyik srác megkérdezte tőle aa kollégiumban hogy járunk e, erre ő azt mondta hogy igen.Haverjai előtt nem közeledik felém és kicsit bunkózik, de ha kettesben vagyunk, iszonyú édes...2009. szept. 24. 15:51
1/4 anonim válasza:
hat nem tudom,ez kicsit olyan se veled se nelkuled vagy platoi szerelem,ezt jo lenne tisztazni mert ugye bar becsiccsentett akk sok dolgot modthat es nem biztos h ugy is gondolja,de azert valamit biztos erez irantad.. csak tisztazni kene..pl ha jozanul is kozeledik feled, vagy vmi akk sztem ok a dolog de ha nem vagy biztos akk beszeld meg vele,vegul is erre is jok a tarsak;segitenek xd sok szerencset a szerelemhez :)
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem meg ez a gyerek egy csicska, nem foglalkoznak vele,baratok elott jatsza a nagymenot,persze ha megkerdezik jarunk mert van nom csak epp felek hozzaszolni, van egy olyan erzesem h csak kihasznalna
3/4 anonim 

válasza:

Ha nem vállal fel mások előtt, akkor ne foglalkozz vele!
A suliban még lehet játszadozni, de később mi lesz? Majd rejteget a barátai elől. Az is lehet hogy szégyenli, hogy duci vagy. Nem is csoda, hisz nem ez most a szépségideál, de ha nem mer felvállalni, akkor menjen a fenébe. Gyáva ember nem ember!
Egyébként éljenek a ducik!
Szép napot! :)
4/4 anonim 

válasza:

Gyerek még, de vigyázz, mert van aki sohasem nő fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!