Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srác 16 éves én 14 még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 16 éves én 14 még nem feküdtünk le egymással, mert a törvény bünteti. Kitart mellettem?

Figyelt kérdés
3hete vagyunk együtt,ö már nem szüz..Nagy Britanniában élünk,itt 16 év alatt büntetik a szexuális együttlétet. Nagyon szeret engem,és vigyáz rám,soha semmit nem csinálna amit nem akarok vagy ami nekem rossz lenne.Még 2 év amig 16 leszek és bár minden más megengedett,(élünk is a lehetöséggel:) ) félek hogy el hagy a korom miatt, mert neki eddig mindig 18-20 éves barátnöi voltak.Bár azt mondja nagyon szeret és érzem is hogy minden teljesen rendben van de 2 év hosszu idö,és mindkettönk hosszura tervezi a kapcsolatot,mert egymás mellett megtaláltuk azt amit kerestünk...:)
2009. szept. 24. 15:12
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
honnan tudná meg a törvény ,hogy lefeküdtél vele?????
2009. szept. 26. 14:34
 22/27 anonim ***** válasza:
90%
ha 3 hete vagytok együtt,könyörgöm még 1 hónapja se...te mért akarsz vele lefeküdni még?sőőőt...14 évesen?? istenem...
2009. szept. 26. 14:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt teszel, amit akarsz tök mindegy hol vagy. És miért magyarázkodsz? Talán nagyítóval megvizsgálnak ott lent?
2009. szept. 26. 15:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még fiatal vagy ahhoz, hogy lefeküdj valakivel. Még ha lelkileg érettnek érzed is magadat. Ezt most nem úgy mondom, mint egy 20 éves, aki visszanéz, hogy milyen volt 14 évesen, én 15 vagyok. De ha mégis le akarnál feküdni vele, ki tudná meg? De szerintem még korai. Na minden jót! ;)
2009. szept. 26. 15:45
 25/27 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszokat de am nem magyarazkodom de nagyon konnyen fol tudom magam huzni es akkor mindent leirok xd... mondjuk lehet benne valami h fiatal vok meg abban is h nem ellenoriznek...kiveve h anyam nogyogyaszhoz akar kuldeni...:S xd nah m1 semmikepp nem fekudnenk meg le..xd
2009. szept. 26. 16:01
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a törvénnyel nem szabályozhatnának ilyet, mert ugye gyerekfejjel gondolkodva: minél jobban van vmi tiltva, annál előbb kell azt megcsinálni! Meg ha lefekszel a barátoddal ki tudhatja meg? Csak az akinek elmondjátok! Ez hülyeség! Nehogymá ha épp betöltöd a 18-at másnap már nem kell szűznek lenned... Szerintem akkor feküdj le vele, ha felkészültél rá lelkileg is:) Szóval ha tényleg szeretnéd! Nem azt mondom hogy kapkodd el! Félre ne érts:)
2009. okt. 1. 20:38
 27/27 A kérdező kommentje:
oks koszi lelki erettseg nagyjabol megvan anyam azer van beszarva h terhes leszek xd .....
2009. okt. 3. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!