Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srác 16 éves én 14 még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 16 éves én 14 még nem feküdtünk le egymással, mert a törvény bünteti. Kitart mellettem?

Figyelt kérdés
3hete vagyunk együtt,ö már nem szüz..Nagy Britanniában élünk,itt 16 év alatt büntetik a szexuális együttlétet. Nagyon szeret engem,és vigyáz rám,soha semmit nem csinálna amit nem akarok vagy ami nekem rossz lenne.Még 2 év amig 16 leszek és bár minden más megengedett,(élünk is a lehetöséggel:) ) félek hogy el hagy a korom miatt, mert neki eddig mindig 18-20 éves barátnöi voltak.Bár azt mondja nagyon szeret és érzem is hogy minden teljesen rendben van de 2 év hosszu idö,és mindkettönk hosszura tervezi a kapcsolatot,mert egymás mellett megtaláltuk azt amit kerestünk...:)
2009. szept. 24. 15:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Londonban kicsit mas...en 14 vok es gimit jarom 10be vok meg ez meg egy evem van hatra azt fosuli..most is eppen suliban lenne helyem vizsgara tanulni...:) es o most elsos a fosulin..
2009. szept. 24. 16:30
 12/27 A kérdező kommentje:
Londonban kicsit mas en 14 vok es gimibe vok 10be meg ez meg egy ev azt mek fodulira,o most 16 es elsos fosulin :D itt korabban kezdik a sulit mar 4 evesen asszem
2009. szept. 24. 16:32
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez kamu h 16 évesen fősulis valaki Londolnban.... na mindegy. Meg az is fura h a kérdésben még használt a kérdező hosszú magánhangzókat (é,á) meg használt ü,ö betűket is. A kommentekben viszont ezek már rövidek voltak....
2009. szept. 24. 17:47
 14/27 A kérdező kommentje:
jah azer mert kerdesben kimasoltam a fenti szovegekbol a betuket de egyebkent itt is lehet magyar billentyuzetet, es nem kamu mer lattam de nyugodtan utanunk nezhetsz iwiwen meg myvipen is ugy vunk beirva...de te biztos jobban tod okostojas en kint elek egy eve es meg 7 evig itt fogok elni,nekem senki ne mondja h hazug vok csak mert eloszor hasznaltam ekezetes betuket utana meg nem. nagyjabol ennyi de ez nem az a hely ahol azt kell megcafolni h hol lakok ...egyebkent meg ha nem londonban lennek hanem magyarban a regi roh*dt kis dszuvas falumban akk nem egy pestrol jovo sraccal jarnek es vszinu mar lefekudtunk volna mar mert ott mindenki lesz*rja h mit csinal egy 14 eves csaj akinek nem hiresseg vagy szobrasz a szulei.ne ennyi a velemenyem,ez mindenkinek szol aki azt hiszi hogy nem londonban vok de am hotdogon is vok ahol egyik kepen egy pokemberrel vok es az a londoni madame tussauds viaszmuzeumjaban volt...okostojas:(:(:@:@:@
2009. szept. 24. 20:11
 15/27 A kérdező kommentje:

jah ha meg akarsz nezni akk irj emailt es megadom nevem mert be vagyok lepve klubokba es ismeroseim is vannak londonban

szal ennyit arrol h mi a kamu meg mi nem mert elozo iro gondolom vagy nagyon unhatta magat vagy besargult mert en londoban vok...szal kb ennyi

2009. szept. 24. 20:14
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
tudjátok mit, szerintem feküdjetek le gyorsan, és szó szerint k*rjátok el az életetek, elkényeztetett taknyos csitrik.
2009. szept. 26. 12:47
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Elején fel sem merült bennem, hogy kamuzol, dehát basszus ennyit megyarázkodás után kissé gyanús a dolog! Egyenként bemásoltad a szavakat! Miért? Na, de hagyjuk.....

A kérdésedre válaszolva, ha szeret kitart melletted. Én 7 hónap után feküdtem le az első pasimmal, s én 17 éves voltam! Szerintem 14 évesen még nem kell szexelni, főleg nem 3 hét után! Ismerjétek meg egymást!

2009. szept. 26. 12:57
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, nem hiszem, hogy be vannak kamerázva a hálószobák. Nyugodtan lefeküdhettek, ha nem veritek nagydobra.

És 14 évesen azért még ilyeneket ne mondj, h megtaláltátok életetek párját. :D

Ugyanis mindketten változni fogtok, és úgy már nem biztos, hogy egymáshoz illetek majd.

2009. szept. 26. 13:23
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
3 hét után én még huszonévesen is éppen hogy csak elkezdek a szexen gondolkodni, ha ennyi ideje randevúzgatok valakivel. Tizenévesen általában még többet várnak a párok és ez így van jól szerintem. MÉg az egyebeket is korainak tartom, a másképp kielégítéssel is lehet még várni. Ez nem törvény kérdése. A fokozatosságnak megvan az izgalma. OK, értem, hogy régebb óta ismeritek egymást, de akkor is... Ne szorongj a korábbi barátnői miatt, szerintem a srác tisztában van egy 20 és egy 14 éves lány közti különbséggel, az eddigi viselkedése is ezt mutatja. Azt mondja, hogy megvár, hát élj a lehetőséggel. Lehet, hogy nem lesz belőle 2 év, hanem mondjuk egyre sikerül, de akkor se kéne most szexelni. Soha ne menj bele semmibe más indokból, mint hogy szétvet a vágy és akarod, kívánod... Pl. hogy félsz, hogy elhagy, az nem elég indok.
2009. szept. 26. 13:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Na figy te babazz a pasid meg amit akar!!!!!

Nekem az egeszbe ez az idegesto "jaj hat nem szabad tiltja a torveny de amugy sokat gondolunk ra" na hat enezt vettem le belole :D:D amugy ellenoriznek kameraval ???enis eltem Angliaba es nem hallodtam errol:D:Dszerintem anyadek bled beszeltek ne hogy sexelj a punk baratoddal::D:D

2009. szept. 26. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!