Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átvert? Szégyenből nem keresett?
Figyelt kérdés
1 hónapja járunk elvileg. A tegnap megláttam a barátomat egy másik lánnyal egy pizzériában. Majd este felhívott és megmondtam neki, de azt mondta hogy a lánnyal csak barátok. Azt mondta hogy ma hív de nem hívott.2013. ápr. 17. 13:15
1/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz az ilyen fiúval. Nem becsül meg ha más lányokkal találkozgat. Szerintem ha nem akarta volt elsunnyogni a dolgot akkor mondta volna. A kapcsolat elején vagytok, ha jobban kötődni fogsz hozzá sok fájdalmat fog még neked ez okozni. Kíméld meg magad ettől.
Persze meg is beszélheted vele, lehet igazat mondott.
2/4 anonim válasza:
Tulzasokba ne essünk. Nekem is van sok lany baratom, es nem fogok lemondani roluk, mert az asszony feltekeny.
Ennyi erövel neked is meg van tiltva, hogy massal talalkozzal.
3/4 anonim válasza:
Nekem is sok lány barátom van.Most akkor ennyiből én is megcsalom a nőmet?Nem.Ha nem láttad,hogy lesmárolja,akkor nem lehetsz biztos.Kérdezd meg a csajt is.
4/4 anonim válasza:
Mondjuk az azért nem túl bizalomgerjesztő,hogy nem magától mondta el a dolgot,sőt,előtte sem tudtál róla,hogy másik csajjal lesz találkozója.A helyedben vigyáznék a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!