Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek átvert? Szégyenből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek átvert? Szégyenből nem keresett?

Figyelt kérdés
1 hónapja járunk elvileg. A tegnap megláttam a barátomat egy másik lánnyal egy pizzériában. Majd este felhívott és megmondtam neki, de azt mondta hogy a lánnyal csak barátok. Azt mondta hogy ma hív de nem hívott.
2013. ápr. 17. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az ilyen fiúval. Nem becsül meg ha más lányokkal találkozgat. Szerintem ha nem akarta volt elsunnyogni a dolgot akkor mondta volna. A kapcsolat elején vagytok, ha jobban kötődni fogsz hozzá sok fájdalmat fog még neked ez okozni. Kíméld meg magad ettől.

Persze meg is beszélheted vele, lehet igazat mondott.

2013. ápr. 17. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Tulzasokba ne essünk. Nekem is van sok lany baratom, es nem fogok lemondani roluk, mert az asszony feltekeny.

Ennyi erövel neked is meg van tiltva, hogy massal talalkozzal.

2013. ápr. 17. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is sok lány barátom van.Most akkor ennyiből én is megcsalom a nőmet?Nem.Ha nem láttad,hogy lesmárolja,akkor nem lehetsz biztos.Kérdezd meg a csajt is.
2013. ápr. 17. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk az azért nem túl bizalomgerjesztő,hogy nem magától mondta el a dolgot,sőt,előtte sem tudtál róla,hogy másik csajjal lesz találkozója.A helyedben vigyáznék a sráccal.
2013. ápr. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!