Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hete nem keresett, akkor már nem is fog?
Egy héttel ezelőtt szombaton vele töltöttem az estét. Nem mondanám, h fantasztikusra sikeredett, sőt egy ponton ő azt mondta, h nem működik közöttünk. A lelkem mélyén nem tudom eldönteni ( és tényleg nem) h csak szexre kellettem e vagy olyan induljunk neki a dolognak aztán meglátjuk mi lesz. Egy hét telt el és nem keresett, abba a kis reménysugárba kapaszkodtam, h mikor elköszöntünk csókkal köszönt el és azt mondta, h később találkozunk.
Én egész héten vártam rá, h keressen, de semmi... le kéne adnom róla, nem? Csak egyszerűen annyira jó lett vna, legalább egy esélyt adni a dolgonak...
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Kezdem azt hinni, hogy hülyít a srác. Mi jártunk, csak két hete szétmentünk és egy új esély miatt kepesztetek. Egyik tettével, mondatával elülteti a remény magját aztán porig rombolja...
Vagy ennyire bizonytalan, vagy szándékosan hülyít..
Szerintem is ennyi volt. :( Én sem fűzök nagy reményeket ehhez a kapcsolathoz már. Nem érdemes olyan szekér után futni amelyik nem vesz fel.
Indulj ki az eddigi tapasztalataidbol. Azok kerestek?
O sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!