Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy hete nem keresett, akkor már nem is fog?

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt szombaton vele töltöttem az estét. Nem mondanám, h fantasztikusra sikeredett, sőt egy ponton ő azt mondta, h nem működik közöttünk. A lelkem mélyén nem tudom eldönteni ( és tényleg nem) h csak szexre kellettem e vagy olyan induljunk neki a dolognak aztán meglátjuk mi lesz. Egy hét telt el és nem keresett, abba a kis reménysugárba kapaszkodtam, h mikor elköszöntünk csókkal köszönt el és azt mondta, h később találkozunk.

Én egész héten vártam rá, h keressen, de semmi... le kéne adnom róla, nem? Csak egyszerűen annyira jó lett vna, legalább egy esélyt adni a dolgonak...

2013. márc. 2. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondj le róla. Ha te is úgy érzed, hogy ez így nem működhet akkor nem is fog.
2013. márc. 2. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Kezdem azt hinni, hogy hülyít a srác. Mi jártunk, csak két hete szétmentünk és egy új esély miatt kepesztetek. Egyik tettével, mondatával elülteti a remény magját aztán porig rombolja...

Vagy ennyire bizonytalan, vagy szándékosan hülyít..

Szerintem is ennyi volt. :( Én sem fűzök nagy reményeket ehhez a kapcsolathoz már. Nem érdemes olyan szekér után futni amelyik nem vesz fel.

2013. márc. 2. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem-ne haragudj-nem lesz belőle semmi....ez szinte biztos.Felejtsd el.Ilyen dolgok is vannak,úgy hívják,hogy tapasztalat. :(
2013. márc. 2. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó sok ilyen tapasztalatom van már... csak tanulnék már belőle. Csak jó lett volna ... de mindegy
2013. márc. 2. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Indulj ki az eddigi tapasztalataidbol. Azok kerestek?

O sem fog.

2013. márc. 2. 12:40
 6/7 anonim válasza:
hívd fel és konkrétan kérdezz rá!!! aztán sírj
2013. márc. 2. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Fura az egész amúgy, furán ismerkedtünk meg jha és egyikünk sem beszélik a másik anyanyelvét. Angolul beszélünk, amit mindkettőnknek jól megy, de mégsem az anyanyelvünk. Visszagondolva, valószínűleg én rontottam el, de már úgyse tudom visszaforgatni az időt.
2013. márc. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!