Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy tudnátok feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tudnátok feldolgozni, hogy a kapcsolatotokban ti vagytok a meghunyászkodó fél?

Figyelt kérdés
Szóval én vagyok akapcsolatomban az, akinek baromi erős az önkontrollja, mindig lefogom, visszafogom a sérelmeimet(amik érzékenységemből fakadnak). Vissza kell fogjam magam, hogy ne legyen balhé, mert nem akarom elveszíteni álmaim asszonyát, nőjét,leányzóját. Fáj egy csomó minden, rendkívül érzékeny vagyok erre a lányra, minden szavára, mondatára és még a nézésére, tekintetére is az vagyok. Azt mondja szeret engem, én viszont nagyon imádom és ki is mutatom neki, Ő kevésbé. Sajnos. Igaz, balhés természetű vagyok és ez a lány alatt megtanultam visszafogni , letiltani mindent, ami balhét szíthat, és inkább elnézem neki a "hibáit", és az éretlenségének tudom be a dolgokat(20 éves én vagyok neki a 2.) Sokszor az a kép látszódna egy külsősnek, hogy én higgadtan, csendesen beszélek, Ő meg üvöltözik velem és sír. Én mindig próbálom nyugtatni. Bármit megteszek és megtennék neki/érte(lásd, feladom önmagamat) Jól teszem ezeket a dolgokat? ÉS milyenm férj leszek szerintetek?(nem kellenek apapucs jelzők mert én nem vagyok olyan természetű)
2013. ápr. 17. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a megbeszélésből mindig balhé kerekedik, ő is magát sajnáltatja és én is. NEm tudja megérteni hogy félek hogy elveszítem, nem tudja megérteni, hogy nekem napi 100-szor kell elmondani hogy szeretlek, és hogy nem hagylak el senkiért és semmiért. EZekre nem volt képes rájönni 5 hónap alatt. Azt érzem nem is szeret, és csak én reménykedem és hazudok önmagamnak. VAgy már teljesen paranoid vagyok.
2013. ápr. 17. 11:38
 12/16 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Ezesetben nem lehet mit tenni... vagy elviseled, hogy ő ilyen, vagy keress egy másikat.
2013. ápr. 17. 11:41
 13/16 A kérdező kommentje:
AZ a baj hogy halálosan szeretem, elmondhatatlanul, pedig már reménytelennek ítélem akapcsolatunkat. DE nem tudok nélküle élni, egyszerűen nem megy, nem megy.DE tudom hogy ez így nem mehet tovább. DE szakítani sem akarom mert én nagyon imádom ezt a kedves és angyali leányzót. Tragikus ahelyzetem/helyzetünk.
2013. ápr. 17. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Semmi értelme nincs annak, amit csinálsz. Pont azért fogod elveszíteni a csajt, mert feladod magad.

Gyakoroljátok az asszertív kommunikációt, és annak segítségével oldjátok meg a problémáitokat. És természetesen te is állj ki magadért.

Ja és még egy: ne legyél ilyen nyámnyila. Ne haragudj, de ha nekem egy pasi folyton azt mondogatná, hogy fél hogy elveszít meg hogy neki napi százszor kell elmondani, hogy szeretem, az inkább szánalmassá válna a szememben, mint vonzóvá. És garantálom, hogy ezzel a legtöbb nő is így van.

2013. ápr. 17. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:

az 5.hszólot le se reagáltad Szívecském? :o

nagyon sok mindent kihagytál ahogy azt is hogy én meg a legjobb barátnőm, megegyik lány évfolyamtársam szerint én engedek sokat neked azugyben hogy formálni akarsz, bezárogattál egy láthatatlan de kitörhetetlen ablaktalan szobába már hónapok óta. Akkor kértünk tanácsot meg segítséget, erre húsvétig, s utána se változott semmi.

Ma még a kedves szavaimba is belekötöttél mondván biztos valaki megkörnyékezett engem a metrón.

A szerelmed felé nincs bizalmad, ő bízik benned, de a sok ígéreted meg esküd hogy nem fogunk már veszekedni, boldogak leszünk nos egyszer se volt olyan, hogy minden rendben lett volna a 4 hónap alatt 2-2,5et végigveszekedtünk, nekem meg közben pörög az egyetem ami pont enough stress nekem, csak a suli.

De már kikészültem, alig tudok, tudtam aludni az órákig telefonon való veszekedések, napokig rágod magad-rugózol egy egy témán. Azt hiszem pedig h aznapra pl. megbeszéltük. Erre mindig kiderült: naiv vagy te lányka, semmit sem beszéltetek meg.

Emlékszel mikor azt mondtad h a kedvenc ételeimet majd sohasem készíthetem el ha együtt fogunk lakni? mondjuk ezt már megbeszéltük, .Nem felhozni akartam, hanem: megmutatni picit a többieknek h pl. mik is voltak.

+ halálos féltékenység a részedről mindenki felé

még a fb meg a gmail jelszavaimat is kiszedted belőlem, holott Soha Senkinek nem adtam volna ki ezeket...-.- :/

nos írt ovodából ismerősöm havernak, meg még jópár embernek kb. olyan szöveget van barátom kopjál le.

Nos egyik se nyomult soha, de mindegy. Akkor kiakadtam h miért tesz ilyet mikor a suliba voltam szünetben a szerelmemmel a kérdezővel telefonoztam. Erre a nevemben irogatott fbn a szerelmem az ismerőseimnek.

Nem egyszer mikor tudtad hogy zárthelyit írok mikor megcsörgettelek elkezdtél nekem támadni féltékenységed meg félelmeid miatt (mely szerint elhagylak, szakítok veled. -.-""" :////

Kb. ezerszer elmondtam neked hogy nagyon szeretlek, imádlak, (Nálam a Szerelmemnek mondott szeretlekben benne van az hogy szerelemmel szeretlek, szerelmes vagyok beléd.) Mondtam, hogy soha senkiért nem hagynálak el, senkiért nem szakítanék veled. Hűséges lány vagyok, szerintem így születhettem, mert okaim a hűségre:

eleve hűséges vagyok, nem volt olyan soha hogy valakire gondoltam volna úgy h jobb lenne azzal.. ilyet soha se gondoltam A Nagy veszekedésekkor sem.

Plussz a szerelmemhez, páromhoz hű vagyok, mert: szerelmes vagyok belé. Tisztelem, és soha meg nem csalnám senkivel sem. Ahogy feljebb írtam még gondolatban se futott ilyen át az agyamon sosem.

erre a kérdező telefonban megvádol meg neten h biztosan ilyenek jutnak nekem az eszembe :/ :S ugyan ilyenkor kb. csak egy gondolat kering bennem: ennek a fiúnak nem kellek, hiába Szeretjük egymást viszont,

még mindig a neki első k.-kell neki... Nem pedig egy hűséges, kedves, eszes, aranyos, szolid,

olyan aki soha nem pasizik, olyan aki soha sem illegetné magát, aki nem kurvul (pedig a középsuliban rengeteg volt, ha hatottak volna rám akkor én is egy lennék a sorban), De én soha nem akartam ilyen lenni.

puszil a szerelmed :*

2013. ápr. 17. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:

minden telefonbeszélgetéskor el kell mondanom neked: nem nem hagylak el soha (KomoLyan gondolom!) senkiért és semmiért

a nagyon szeretleket is nagyon gyakran mondom,

tudom h nem akarsz elveszíteni, ahogy én sem téged,

de egyszerűen annyira sokszor kell az önbizalomhiányodnak mondogatnom a nem szakítok veled, nem hagylak el soha senkiért és semmiért

hogy már nagyon kellemetlen mondani nekem tudván:

nem fogsz nekem soha hinni..:'( :'( :'( TT.TT

ezek ellenére mondom még ->viszont kellemetlen helyzetbe is kerültem emiatt utcán,suliban mindenhol: szúrós szemmel néztek rám, úgy éreztem magam mint egy pancser aki olyan kapcsolatban él, ahol csak nekem van bizalmam feléd

tudnod kell hogy bár nagyon szeretlek, egyszerűen kikészültem

totálisan más lettem,: hisztisebb, sírós, csapkodós, rongálós(saját telefonomat amit saját pénzből vettem annó)

még mosolyogni is elfelejtettem ezen nehéz idők alatt

vissza akarom kapni azt az énemet aki voltam mikor összejöttünk meg egy hónaposak lettük

de már akkora dühök szabadultak fel bennem veszekedésekkor feléd hogy: dühömben nem egyszer azt mondtam Utállak, utállak, utállak!! közben meg sírtam zokogtam, mert fájt hogy szeretlek és közben ilyeneket mondok,gondolok.

Nem akarok már élni, annak ellenére sem, hogy szeretlek. TTT.TTT :'( :'( :'( :'(

2013. ápr. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!