Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a pasitok megnéz más csajt?
Figyelt kérdés
Érzem,hogy szeret meg inden jól megy,csak más csajt néha megnéz a utcán...Mit jelent ez??????????? Nem vagyok neki elég jó vagy mi???2013. ápr. 16. 20:37
11/14 anonim válasza:
Ha valaki szereti és tiszteli a párját, nem tesz olyat, ami neki megalázó, bántó. Természetes, hogy mindenki meglátja az utcán a feltűnő jelenségeket, de ugyanígy természetes, hogy nem bámulja meg, ha ez kellemetlen a párjának.
Ennyi erővel minden pasinak bekukkanthatnék a nadrágjába azzal az indokkal, hogy nézni csak szabad, hűséget fogadtam, nem vakságot.
12/14 Pretty_Fighter válasza:
Itt mindenki házas,hogy hűséget is fogadott?:D
14/14 anonim válasza:
Ha megyünk az utcán és jön szembe egy csinos lány,és megnézi,nem zavar. De például együtt elmentünk egy egynapos kirándulásra, és beszélek hozzá,erre a hátam mögött álló nőt nézi és az se tűnt fel neki,hogy abbahagytam a mondatomat és elsétáltam onnan. Na ez mondjuk marhára megalázó. Meg az is megalázó szerintem,hogy ha kézenfogva sétálunk és utánafordul a nőnek,aki elmegy mellettünk. Szerintem ez a két szituáció az,amit nem tudok tolerálni. De egyébként,ha buszon,villamoson,utcán végigsiklik a tekintete egy csinos nőn,az nem zavar,én is megnézem a csinos nőket, a pasikat meg pláne. Attól,hogy szereted a párodat,gondolom ha meglátsz egy helyes fiút,nem hányod el magad :) Tudod nagyon jól,hogy hű mennyire dögös,de attól még szereted a partnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!