Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a pasitok megnéz más csajt?
Figyelt kérdés
Érzem,hogy szeret meg inden jól megy,csak más csajt néha megnéz a utcán...Mit jelent ez??????????? Nem vagyok neki elég jó vagy mi???2013. ápr. 16. 20:37
1/14 anonim válasza:
"hűséget fogadott, nem vakságot"
lányok, ne legyetek már ennyire merevek.
23l
2/14 anonim válasza:
Hűséget fogadott, nem vakságot.
3/14 anonim válasza:
mi pl szoktunk olyanokat mint ma is pl :)
mondom barátomnak nem mersz odamenni ahhoz a csajhoz és mondani előtte valami nagyon nagy égő dolgot :) és megcsinálta :) engem am nem zavar ha megnéz mást.. amég nem csak meg..
4/14 anonim válasza:
Az előttem szólóknak igazuk van, nem kell ezt olyan komolyan venni, veled van téged szeret, de attól még van szeme, nem kötheted be neki, hogy ne nézzen rá másra!
5/14 anonim válasza:
hűséget fogadtunk, nem vakságot
6/14 anonim válasza:
Hülyeséget fogadok,nem vakságot.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi...ez kicsit magnyugtató...:)
ééés mit csináljak,hogy ne legyek annyira féltékeny??? :O
2013. ápr. 16. 20:43
8/14 anonim válasza:
például bízz önmagadban. a legjobb gyógyszer a féltékenység ellen.
9/14 A kérdező kommentje:
megpróbálom,köszi...:)
2013. ápr. 16. 20:47
10/14 anonim válasza:
tul reagalod a dolgot . Nalunk ugy megy hogy meg a baratnom mondja hogy nezd mar milyen jo csaj ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!