Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó nőd van, de megéri? Élvezit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó nőd van, de megéri? Élvezitek az ilyen kapcsolatokat?

Figyelt kérdés
Pár napja egy cukrászdában figyeltem fel egy jelenetre: jóképű fiatal srác belép a nőjével, aki egy agyonszolizott agyonsminkelt szép testű magas nő. Leülnek. A fickó rendel mindkettőjüknek, a következő 15 percben egy szót se szól a csaj, nyomogatja az okostelefonját. A pasi próbál beszélgetni: "jó ízű ez a csokis" a csaj rá se néz. Egyszer csak felpattan a csaj, odaszól a srácnak: "adjál egy huszast szivi" (még a lábaival topog is mellé, mosolyogni még ekkor se tud...) a srác ad neki pénzt, a csaj kiviharzik, kb 10 perc múlva jön vissza egy szatyorral (a csávó addig unottan ücsörög magában a széken) odaszól, hogy fizessél, megyünk, a csávó fizet és elmennek. No, tudom, hogy ez nem egy kirívó dolog, de most tényleg, srácok megéri ezért plázacicákkal 'járni' hogy az unott arcukat nézzétek, beszélgetni se lehet velük, csak jól mutatnak. Nem érzitek úgy, hogy dögunalom velük lenni a szexen kívül? Nyilván a kérdés főként azoknak szól, akik az ilyen nőkben látnak potenciált. A kérdésemnek nincsen éle, csupán kíváncsi vagyok, kérdéseket megelőzendő, 10 éve családos nő vagyok, tehát nincs bennem irigység, csak nem értem.

2013. ápr. 16. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A pasik azt mondják, hogy az ilyen nőkkel még a szex sem olyan nagyon jó, mert az ágyban is önző p.csák.
2013. ápr. 16. 14:42
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es, na de akkor tényleg mi értelme ezekkel a nőkkel együtt lenni? Díszítő motívum társas eseményeknél? És sok ilyen nő van és mindnek van pasija, igaz rendszerint kigyúrt kopasz Mercis nagymenők, akiket nem sajnálok, mert agyilag passzolnak. :) (Ezért is lepett meg ez a srác akit láttam, mert ő nem ebből a kategóriából került ki.)
2013. ápr. 16. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a pasas értelmi színvonala sincs az egekben, így nincs igénye igazi nőre, megteszi a mű.
2013. ápr. 16. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Buta az a férfi aki ilyenbe belemegy.
2013. ápr. 16. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én speciel nem tudnék elviselni egy diktatórikus, élősködő típusú butuska barátnőt magam mellett. Lehet, hogy a srácnak meg pont az ilyen típusú rideg csajok tetszenek.
2013. ápr. 16. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem az a pasi, aki hagyja, hogy ennyire hülyére vegyék, az meg is érdemli.
2013. ápr. 16. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!