Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
7 éves koromban megkérdeztem egy lányt lesz-e a barátnőm.Akkor még nem tudtam mit teszek.Ő igent mondott.Még mindíg együdt vagyunk és én mondtam neki h szeretem és ő is nekem.A baj az h eddig évente kétszer találkoztunk és nem is érintkeztünk,de pár hónapja tényleg elkezdtem szeretni (akkor mondtam neki),de nagyon ideges vagyok eleinte mikor vele vagyok mert nem akarok semmit elrontani.Ezen kívül próbáltam elhívni találkozni máskor is ,de eddig nem volt időpontja.Amúgy 14 éves vagyok2013. ápr. 16. 05:42
2/2 RaZeR1912 válasza:
Iskola után kísérd haza és beszélgess vele...Hívd el valahova másnap Iskola után :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!