Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl sok filmet néztem de létezik olyan lány aki ugyan úgy vágyik egy igazi párkapcsolatra amiben mindig boldog lehet az ember?
ma 03:23
De találkoztam csak mostanában úgy meg változtak az emberek és a világ mert tele van olyan patkánnyal mint bélakapitány
Béla_A_PATKÁNY
Egyáltalán nem ettől függ az hogy ki a bunkó,néha egy helyesírási hibákkal küszködő embernek nagyobb szíve van mint az ilyen javítgatós pökhendi embereknek,és szomorú hogy ilyen dolgok alapján ítélnek meg embereket ez pont olyan mint mikor külső alapján mondanak valakire véleményt ahelyett hogy megismernék milyen is valójában.
Én kb. olyan lányokkal találkoztam eddig, akik sok lóvéra és fekete BMW-re vágytak leginkább. Elképesztő hogy milyen felszínesek és anyagiasak a nők manapság, és mindent ezeknek rendelnek alá. Az a fajta szerelem az tényleg csak a filmekben létezik.
1:37, mit gondolsz honnan jöttek "netes fórumon siránkozni"? Ha ennyire nagykoponya vagy, tanácsot is adhatnál neki ami actually működik is.
3:13 meg kapta gerincből a mínuszt. Érdekesmód a trollokat sose dobálják ki innen valahogy...csókoltatom a moderátorokat.
tegnap 11:27
akkor a ritka lányok közzé tartozol
Az interneten az ilyenekből túlkinálat van. Aztán egyik sem képes visszaírni vagy ne adj'Isten kezdeményezni, mert a szomszéd Pistike kapott Ford Mondeót a szüleitől a kettes érettségire, és hirtelen megnőttek a csajozási esélyei 100%-kal...
Lehet hogy nem minden nő ilyen,de hogy a döntő többség, az holtbiztos. Lepontozás helyett tán cáfolni kéne, mert lepontozni azt én is tudok. Mindjárt be is mutatom.
Ez tényleg így van, a nőkkel nagyon elszaladt a nyihaha, azért támasztanak ilyen lehetetlen elvárásokat mert úgyis lesz akkora balek valaki hogy még ezeket is teljesíti, sajnos.
Nem érnek annyit amennyit kínlódni kell velük, szerintem hagyd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!