Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog? Mi a véleményetek rólam?
Hogyanvagyunk !
Ami nem megy, azt nem kell eröltetni. Ha téged nem vonz a szadmazo szex, akkor nyilván neked se esne jól ha valaki ráderöltetné hogy próbáld ki.
ENDE!
Kedves 66-os. Erőltettem én bármit is?
A kérdező feltett egy kérdést, leírtam, amit gondolok, remélve, hogy segítek neki. Nem volt ebben semmi erőltetés.
Ha az miatt ellenségeskedsz, mert mondtam, hogy butaságot mondtál az autizmussal, akkor vess magadra.:) (de mindenekelőtt olvass utána, nem rosszból írtam, amit írtam)
Egy orvosi kivizsgálás ártani nem ártana. Lehet tényleg kiderül, hogy van valami probléma.
Nálam csak az egyedüllét rész igaz. Szeretek barátokkal lenni, sok is van belőlük, de jobban el tudom magam képzelni egyedülállóként, mint házasként. Viszont nálam a nemi vágy nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!