Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog? Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok soha nem volt még párkapcsolatom az életben, nem igazán tudom elképzelni, hogy valakivel együtt legyek. Egész életemben el tudnék lenni egyedül. Nem vagyok meleg nem érdekelnek a férfiak de a nők se keltik fel az érdeklődésem. Olvastam sok ilyen cikket hogy egész életében egyedül élő emberek és ugye a mai társadalom az ilyen emberekre egyből azt ragasztja rá, hogy meleg vagy lezbikus. Én is nagy sok ilyen támadást kaptam hogy meleg vagyok, hiába próbáltam elmagyarázni h egyik nemhez se vonzódom, én sokkal jobban értékelem az igaz szoros barátságokat mint a szerelmet. Kérlek véleményezétek az olvasottakat!:)
2013. ápr. 16. 01:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hogyanvagyunk !

Ami nem megy, azt nem kell eröltetni. Ha téged nem vonz a szadmazo szex, akkor nyilván neked se esne jól ha valaki ráderöltetné hogy próbáld ki.

ENDE!

2013. ápr. 16. 01:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez nem egy ritka jelenség. Ne foglalkozz a társadalom véleményével, helyezkedj el olyan pályán, ahol ez a dolog nem akadályoz.
2013. ápr. 16. 01:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves 66-os. Erőltettem én bármit is?

A kérdező feltett egy kérdést, leírtam, amit gondolok, remélve, hogy segítek neki. Nem volt ebben semmi erőltetés.

Ha az miatt ellenségeskedsz, mert mondtam, hogy butaságot mondtál az autizmussal, akkor vess magadra.:) (de mindenekelőtt olvass utána, nem rosszból írtam, amit írtam)

2013. ápr. 16. 01:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy orvosi kivizsgálás ártani nem ártana. Lehet tényleg kiderül, hogy van valami probléma.

Nálam csak az egyedüllét rész igaz. Szeretek barátokkal lenni, sok is van belőlük, de jobban el tudom magam képzelni egyedülállóként, mint házasként. Viszont nálam a nemi vágy nem hiányzik.

2013. ápr. 16. 02:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Később ezt nagyon megfogod bánni,de nehogy túl késő legyen
2013. ápr. 16. 02:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik valakinek a vélemémye egyszerűen sz@rd le.Egyébként lehet h csak a megfelelő lányt kell megtalálnod.
2013. ápr. 16. 05:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Anno én is így voltam a témával, csak bennem fel se merült a kérdés, hogy miért is kellene gondolkoznom a témán egyáltalán. De majd, ha idősebb leszel, elkezdesz dolgozni és történik veled pár szarság, te is ráfogsz jönni, hogy jó lenne, ha nem lennél egyedül :)
2013. ápr. 16. 07:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy, kész. Nem vagy ezzel egyedül, hidd el!
2013. ápr. 16. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!