Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem tudja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem tudja, hogy szerelmes e belém. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve leszünk együtt, sokmindenen keresztúl mentünk, és sok szép emlék van mögöttünk.

1-2 hónapja eléggé összejöttek neki a dolgok, azóta eléggé be van zuhanva.

Lehetséges,hogy emiatt nem tudja mit érez velem kapcsolatban? Egyszerüen nem tudom elhinni,hogy már nem szerelmes. Ugyanakkor becsapni se akarom magam.

Mit kellene tennem? Mert amúgy folyton keres, örül ha felhivhat. De érzésekröl nem beszél. És sokkolt is amikor ezt közölte.

Köszi ha válaszoltok.

2013. ápr. 15. 23:53
 1/6 anonim válasza:
Ha valaki mélyponton van, sokszor összekeverednek benne az érzések. Ha ennyire maga alatt van segíts neki ebből a helyzetből kimászni amennyire csak tudsz és hidd el hálás lesz érte (:
2013. ápr. 15. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet, kicsit bizonytalan. állj elé, és mondd meg neki, hogy szeret téged! :-)
2013. ápr. 15. 23:59
 3/6 mikemokk válasza:

nekem kb 8 hónap után volt egy hasonló mélypontom, de (szerintem barátnőm türelmének köszönhetően) kilábaltunk belőle ketten(!!!), együtt!!!

gondolkodj el ezen!

2013. ápr. 16. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Szakíts vele.

Ha taccsra vágódik, akkor szerelmes volt. Ha inkább másnál keresi a vígaszt, akkor nem volt szerelmes.

2013. ápr. 16. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. A 7-8. hónapnál elbizonytalanodtam... a suli és egyéb stressz keltő dolgok miatt. Rengeteg barátomtól kértem tanácsot és mindegyikük azt mondta h ha úgy gondolom most h végett akarok vetni akkor tegyem..de ha egy kicsi bizonytalanság is van akkor ne!-adjak még időt kettőnknek ennyit megérdemel a sok szép emlék után. Megfogadtam a tanácsukat és rájöttem h ez csak egypillanatnyi érzés volt semmi több.. és nála jobban senkit sem szeretek a földön!: ) Örülök h nem siettem el semmit.. Légy türelmes és erős és akkor minden megfog oldódni..adj neki időt és akkor mindenféleképpen helyesen fog dönteni. (nem olvastam vissza ezért remélem érthetően fogalmaztam meg)
2013. júl. 15. 02:31
 6/6 fmate29 válasza:
anyit kell tened h a szemébenézel és megmondod h te érzed h szeret
2013. szept. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!