Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelenthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelenthet? Tobbi leent.

Figyelt kérdés

Szooval,parkapcsolatom van,lassan masfel eve,a parom legjobb baratjaval regota ismerjuk egymast. Regen egy tarsasagban is voltunk,tetszettem neki,probalkozott is h megszerezzen de valahogy nem tortent semmi kozottunk,aztan eltavolodtunk es mar barati kapcsolat sem volt.

Most meg van par dolog amit nem tudok hova tenni. Nem latok folosleges dolgokat,de megis folglalkoztat a kerdes h talan nem vagyok kozombos neki?! Tudom bizarr,h legjobb baratok,de vannak jelek,amelyeket nem ertek.

Tehat amikor kinvagyunk a varosban,kozbe atolel,a kezet a combomra teszi,vagy rakonyokol a combomra,piasan tesz olyan megjegyzeseket h nem ertem mi van. (pl helyeselte amikor a parom azt mondta h jocsaj vagyok,konkretan azt mondta h ''az biztos'') ,es mindig amikor kicsit bevan rugva,olelget,neha megpuszil,amugy nem olyan kozeli a baratsagunk h ost ez termeszetes legyen,tehat hetkoznapokban nincsenek ilyenek.

Normalis velemenyeket varok,tapasztalatokat h valakivel tortent ilyen. Vagy mit gondoltok errol

2013. ápr. 15. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
bejössz neki. várom a kitüntetést a felfedezésért
2013. ápr. 15. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez fullra gázos. a barátod nagyon ki fog akadni, ha rájön, amit teljesen meg is értenék... vagy üllj le a barátjával, és mondd meg neki, hogy nem frankó, h a legjobb barátja csajára hajt, vagy kerüld el messzire...
2013. ápr. 15. 22:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom h gaz. Nagyon gaz. En nem is akarok semmit tole,nem is tetszik nekem stb. De nem ulhetek le vele beszzelni,amig tenyleg nem vagyok 100%-os benne,hisz ezek tortenhettek vegulis ok nelkul..csak az a gaz h mintha ereznem is h tetszem neki. Lehet azert nem hiszem el h tetszem neki,mert valahogy nem akarom
2013. ápr. 15. 22:48
 4/4 anonim válasza:
Ha zavarnak ezek (és nyilván igen :D), szólj rá, hogy ne csinálja. Így nem lesznek félreértések! Nem lesz mit félreérteni. Tapintatosan is a tudtára lehet adni, hogy ez parasztság. Ha meg nem fejezi be, akkor tuti van valami. Vagy nagyon, nagyon sötét, és nem veszi észre a saját tapintatlanságát. Én ezt gondolom. :)
2013. ápr. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!