Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelenthet? Tobbi leent.
Szooval,parkapcsolatom van,lassan masfel eve,a parom legjobb baratjaval regota ismerjuk egymast. Regen egy tarsasagban is voltunk,tetszettem neki,probalkozott is h megszerezzen de valahogy nem tortent semmi kozottunk,aztan eltavolodtunk es mar barati kapcsolat sem volt.
Most meg van par dolog amit nem tudok hova tenni. Nem latok folosleges dolgokat,de megis folglalkoztat a kerdes h talan nem vagyok kozombos neki?! Tudom bizarr,h legjobb baratok,de vannak jelek,amelyeket nem ertek.
Tehat amikor kinvagyunk a varosban,kozbe atolel,a kezet a combomra teszi,vagy rakonyokol a combomra,piasan tesz olyan megjegyzeseket h nem ertem mi van. (pl helyeselte amikor a parom azt mondta h jocsaj vagyok,konkretan azt mondta h ''az biztos'') ,es mindig amikor kicsit bevan rugva,olelget,neha megpuszil,amugy nem olyan kozeli a baratsagunk h ost ez termeszetes legyen,tehat hetkoznapokban nincsenek ilyenek.
Normalis velemenyeket varok,tapasztalatokat h valakivel tortent ilyen. Vagy mit gondoltok errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!