Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel szeretnek szedni egy csajt. A tobbi lent?
Figyelt kérdés
Van a szomszedban egy lany aki nagyon tetszik es 8 evig egy osztalyba jartunk.Adjatok valami tippet hogy hogy induljak el viszont ugy hogy ne sejtsen belole semmit.Meg 1 rossz hir van pasija akivel egy osztalyba jartam segitsetek.2013. ápr. 2. 14:11
1/8 anonim válasza:
Beszélj a szüleivel, ha megkedvelnek akkor rá fogják kényszeríteni a lányukat, hogy inkább veled járjon
2/8 anonim válasza:
Ha van asija akkor felejtsd el.
Ha mégsem, akkor meg nehéz lesz úgy felszedni hogy ő ne sejtsen semmit.☺
3/8 anonim válasza:
Ne menj rá olyanra aki párkapcsolatban él. Nekem ez a tanácsom.
4/8 A kérdező kommentje:
kulonben 15 f es o is 15 hat csak fokozatosan szeretnek nyomulni
2013. ápr. 2. 14:15
5/8 anonim válasza:
sehogyan se kéne nyomulni.. én személy szerint a földbe döngölnélek, ha meglátnálak a barátnőm körül...
6/8 anonim válasza:
várj. ha van pasija, akkor jobb ha békén hagyod őket. hadd legyen boldog. ne azért menjenek szét, mert te megjelensz. majd ha szakítottak, akkor esetleg megéri azon agyalni, hogy hogyan nyomulj, de addig nyugodj le s keress más lányt.
18/L
7/8 anonim válasza:
Várd meg a szakítást(ha lesz)és akkor menj oda megvigasztalni.Akkor úgyis lefekszik veled az hogy több lesz-e azt nem tudni.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem olyan fajta hogy lefekudne.Es a szakitas utan nem a lanyokhoz szokatk menni hogy vigasztaljak meg?
2013. ápr. 2. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!