Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a fiuk inkabb azokat a ( olyat aki cigizik. Iszik. Bulizik. Karmkodik. Butus. Stb) lanyokat szeretik/birjak? :D (16l)

Figyelt kérdés
Na pl. Hogy lehet az h a bnomnek es nekem meg soha nem volt pasink es nem vagyunk olyan rondak nem iszunk dohanyozunk bulizunk. ..viszont sportolunk nem vagyunk bunkok flegmak meg ilyenek... megis van nalunk rengetebb sokkal rosszabb es nem annyira.szep csaj nekik van baratjuk.... Lehet h ez most csak a hulyekorszakuk miatt van vagy mi? Xdddd

2013. ápr. 15. 20:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem :D
2013. ápr. 15. 21:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerinted mégis milyen pasinak kellenek ilyen nők? Inkább örülj annak, hogy az ilyenek elkerülnek. Az értelmesebbek meg ilyen idősen nem nagyon fognak keresni senkit. Vagy csak nem veszed észre őket. Sajnos ez a korosztály nem arról híres, hogy normális kapcsolatot akar kiépíteni. Nyugi az enyém se... Ezért is vagyok egyedül, mert szinte lehetetlen értelmes nőt találni.

25/F

2013. ápr. 15. 21:18
 23/26 anonim ***** válasza:

Aki iszik, dohányzik azok jobban élnek társasági életet, több embert ismernek meg, jobban ki tudják fejezni magukat. szerintem ezért. Meg persze bulizósabbak könnyebben veszik a kapcsolatokat és gyakorlatilag mindenkivel összejönnének akin van lyuk vagy farka van.

21/N

2013. ápr. 15. 22:33
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 és ez most jó vagy rossz?
2013. ápr. 15. 22:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Biztos én vagyok rosszindulatú, de nekem nem pont az süt a kérdésből, hogy ne lennél flegma. Egy helyesen leírt szavad nincs, és azon pattogsz, hogy másokkal mi van. Ráadásul beképzelt is vagy, ami a legkevésbé sem szimpatikus.
2013. ápr. 21. 19:38
 26/26 anonim ***** válasza:

jujj mennyire ismered azokat a csajokat? gondolom mint a kisujjadat.

azert mert te ennyit latsz beloluk nem biztos hogy ilyenek is.

pl. en kulsore tinikent a pias cigis partypics.nak is elmehettem

volna...

emellett kituno tanulo voltam es el lehetett beszelgetni velem - sok fiu megdobbenesere "ertelmes es erdekes" voltam.

persze ezt nem a miniszoknyabol es a magassarkubol szurtek le, hanem hogy beszelgettek velem

szoval lehet az a sorozo lany egy igen erdekes figura aki szeret olvasni, utazni, tobb nyelven beszel es baratsagos...

2013. ápr. 21. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!