Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szingli, aki már unja ezt az állapotot? Kort, nemet írjatok!
Unni? Végre van egy kis nyugtom. Nincs hiszti, hogy menjek át, nincs semmi probléma, nyugodtan megnézhetem a csajokat az utcán, nincs olyan gond hogy meló után még hozzá futkározni vagy átjön ő és hulla fáradt vagyok, de beszélgetni kell vele, mert különben "lesz.rom". Pedig néha örülök, ha vízszintbe helyezem magam...
Ja és mindemellett ha úgy van, bárkit elhívhatok randira. Ha akarom minden héten mást, stb stb. Persze... jó lenne ha otthon várna a finom kaja és biztos lenne a szex... de hát istenem:D
23/f
Ja,Nagyon unom,de csak ezért nem fogok vmi barommal összejönni...van egy szint ami alatt azt mondom hogy inkàbb ne..jò magasan van az a léc:D De tulajdonképpen egyedül se
rossz.18L
ugye-ugye utolsó... :D ezért vagyok szinte mindig egyedül... a normális nők, nagyon ritkák
egyébként meg annyira nem unom, már megszoktam :D
persze néha nagyon jó lenne valakivel együtt lefeküdni aludni, és reggel vele ébredni... /kicsit megszoktam a dolgot, még csak kb 2 hónapja vagyok egyedül/
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!