Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zokon vennétek egy ilyen beszólást?
Figyelt kérdés
A barátom egész nap tök feszült volt meg kis duzzogi. Sokszor beszólt, de nem reagáltam sehogy rá, mert gondoltam mérges és azért. Hazaértünk gondoltam felvidítom kicsit. Mondtam neki hogy jöjjön velem fürdeni, de húzta rá a száját. Ölelgettem, bújtam meg puszilgattam, hogy légyszi-légyszi, de szólt, hogy fejezzem már be ne legyek ennyire értetlen. Kérdeztem, hogy mi a baja és azt válaszolta semmi csak ku_vára nincs kedve a gyerekneveléshez. Rám értette a gyereket. 21 éves vagyok és nem nőtt még be a fejem lágya teljesen ez tény, de nem tartom gyerekesnek magam, főleg nem azért, mert felakarom vidítani. Ő 26 éves és sose jött még ki sehol az, hogy ő pár évvel idősebb tőlem. Ez most akkor így is marad, hogy én vagyok a "gyerek" a szemében, aki mindig nevelésre szorul majd? Akinek fiatalabb barátnője van ő hogy látja a barátnőjét?2013. ápr. 15. 17:42
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk olyan régóta együtt, hogy tudjam a nézéséből, hogy mi van vele. Nem mondta, nem tudtam. Elhívott azt hittem velem szeretne lenni, de helyette kaptam 1 napnyi duzzogást és beszólogatás. Azért, mert én vagyok a kapcsolatunkban a gyerek nekem is vannak érzéseim.
2013. ápr. 15. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!