Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zokon vennétek egy ilyen beszólást?

Figyelt kérdés
A barátom egész nap tök feszült volt meg kis duzzogi. Sokszor beszólt, de nem reagáltam sehogy rá, mert gondoltam mérges és azért. Hazaértünk gondoltam felvidítom kicsit. Mondtam neki hogy jöjjön velem fürdeni, de húzta rá a száját. Ölelgettem, bújtam meg puszilgattam, hogy légyszi-légyszi, de szólt, hogy fejezzem már be ne legyek ennyire értetlen. Kérdeztem, hogy mi a baja és azt válaszolta semmi csak ku_vára nincs kedve a gyerekneveléshez. Rám értette a gyereket. 21 éves vagyok és nem nőtt még be a fejem lágya teljesen ez tény, de nem tartom gyerekesnek magam, főleg nem azért, mert felakarom vidítani. Ő 26 éves és sose jött még ki sehol az, hogy ő pár évvel idősebb tőlem. Ez most akkor így is marad, hogy én vagyok a "gyerek" a szemében, aki mindig nevelésre szorul majd? Akinek fiatalabb barátnője van ő hogy látja a barátnőjét?
2013. ápr. 15. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet félreértetted és van egy kölke.
2013. ápr. 15. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, hogy fiatalabb vagy:)
2013. ápr. 15. 17:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyrészről lehet, hogy közölték vele, hogy apa lesz / lett.

Másrészről, lehet, hogy te viselkedtél gyerekesen. Néha hagyni kell a másikat egy kis levegőhöz jutni. Ha rossz kedve van, de nincs kedve beszélgetni róla, főzz neki vacsit, vagy bonts ki egy sört vagy egyebek. De ne nyúzzad.

2013. ápr. 15. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha rossz kedve van, az van. Ha ő maga nem akarja, te nem fogod tudni felvidítani. Kis teret akart, csak ahhoz meg ő túl gyerekes, hogy kinyissa a száját, hogy "most szeretnék egyedül lenni egy kicsit".
2013. ápr. 15. 17:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Nincs gyereke és nem lesz apa.

Ő hívott fel, hogy menjek el vele ide-oda, de mogorva volt végig. Gondolom nem hívott volna, ha "levegőre" van szüksége. Jót akartam neki, hogy lazuljon el.

2013. ápr. 15. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy együtt vagytok, még nem kell csüngeni rajta. Néha elég egymás mellett ülni és hallgatni. Leheveredni aludni.

Kérdezd meg, mi a baja.

2013. ápr. 15. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem ezt csak a feszültség miatt mondta, ahogy mondtad nem mutatkozott még meg a korkülönbség. Lehet tényleg nagyon szar napja van, nem tudja mit beszél. Szerintem elnézhető
2013. ápr. 15. 18:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem csüngtem rajta. Nekem is jól esik, ha megszeretgetnek, ha rossz kedvem van, de ha nem akkor se bántom meg azt aki felakart vidítani.
2013. ápr. 15. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
oké elhívott, de amikor húzta a száját, már érezned kellett volna, nem kéne tovább erőltetni, ez is azt mutatja, még nem ismered, nem kell zokon venni ezt, csak figyelni kéne a mozdulatait, a szövegét, a tekintetét, a hangulatát is ez nem az a pillanat, amikor eléred a célodat, lényeg nem ismered még, most már tudod mikor nem kell így piszkálni, valami más baja volt N
2013. ápr. 15. 18:06
 10/11 Beviz Elek ***** válasza:

Lehet, hogy gyerekes vagy, de emellett meg kell értened, hogy néha kell egy kis nyugi. Nem lehet mindig ahhoz kedve amihez neked...

Ha egész nap feszült volt és szeretett volna picit kikapcsolni, akkor csak hátrány ha nyúzod. A kedvedért esetleg elmegy fürdeni veled, de a háta közepére sem kívánt. Ilyenkor hagyd békén. Foglald le magad mással és nem lesz ilyen baj

2013. ápr. 15. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!