Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van remény, hogy kezdeményezni fog?
25 éves lány vagyok, a munkahelyemen nagyon tetszik egy fiú. Én nagyon félénk vagyok, de nagyon szeretem amikor a szemeimbe néz, és én is a szemeibe, gyönyörű érzés. Amikor rám néz néha azt vettem észre, mintha érezne valamit irántam, és én is próbálom megmutatni neki azzal, ahogy rá nézek, hogy mit érzek. 2-3 hónapja van ez, a munkahelyünkön csak bizonyos napokon találkozunk, úgy 2-3 naponta, akkor is csak rövid időre. Olyankor segít, amikor olyan helyzet adódik, és beszélünk pár szót. De legtöbbször csak nézzünk egymás szemeibe, nem mindíg, mert én gyorsan zavarba jövök, és néha ő is akkor néz amikor nem nézem. Úgy szeretném, ha történne valami, ha kezdeményezne. Szeretném megismerni jobban, de én nem merek, ill. nem szeretnék kezdeményezni.
Szerintetek van rá remény, hogy ő majd fog? én mit tehetnék még? Szerelmes vagyok, és nagyon ritka velem kapcsolatban....

akkor kár lenne kihagyni :)
miért várod el tőle hogy ő kezdeményezzen ha te nem(sem?) mersz?:)
szerintem nyugodtan hívd el valahova, vagy csak hívd félre ha éppen ráérsz hogy beszélgessetek :)
a mai világban már nem kell megvárnunk a fiúkat míg kezdeményeznek, nekünk (is) lépni kell :)
nagy levegő és menj oda hozzá :D
sok sikert :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!