Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-17 közötti szingli lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 közötti szingli lányok! Milyennek képzelitek, az álompasit? Belső értékekre, és egyebekre vagyok kiváncsi, nem kinézetre. KOrt, nemet írjatok

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt a sok álszent libát!!!!

Sosem volt jó kérdés, hogy kivel megy el egy lány:

-Buszra száll a megértő, jól nevelt Bélával

vagy

-Beül a seftelésből élő Ronald Q7-be.

2009. szept. 24. 08:39
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 21:11-es vagyok

Utolsónak üzenném, hogy nem vagyok sem álszent, sem liba. Nem is ismersz, akkor hogy mersz ilyet kijelenteni rólam? Nem mondom azt, hogy a pénz nem számít, mert egy csövessel nem jönnék össze, az tuti.. De k.urva sem vagyok, hogy a pénzéért legyek együtt egy fiúval.

2009. szept. 24. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Külső: legyen igényes, tehát lehetőleg ne mackógatyában járjon. Nekem az jön be ha felvesz egy nadrágot, egy pólóval, övvel és elindul, nem válogat hogy juuj az túl sárga meg blablabla. A haját pedig ne vasalja, és engedje hogy beletúrhassak :) Szóval normálisan igényes legyen, adjon magára, de ne vigye túlzásba.

Belső: Nekem fontos, hogy féltsen, és biztonságba érezzem magamat mellette. Szeressen, és adja meg a maximumot amit meg tud adni. És ne kérdezzen butaságokat, legyen intelligens. :)

2009. szept. 27. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
14.23-as vagyok, lehagytam hogy 16 vagyok :)
2009. szept. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!