Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 közötti szingli lányok! Milyennek képzelitek, az álompasit? Belső értékekre, és egyebekre vagyok kiváncsi, nem kinézetre. KOrt, nemet írjatok
Ezt a sok álszent libát!!!!
Sosem volt jó kérdés, hogy kivel megy el egy lány:
-Buszra száll a megértő, jól nevelt Bélával
vagy
-Beül a seftelésből élő Ronald Q7-be.
tegnap 21:11-es vagyok
Utolsónak üzenném, hogy nem vagyok sem álszent, sem liba. Nem is ismersz, akkor hogy mersz ilyet kijelenteni rólam? Nem mondom azt, hogy a pénz nem számít, mert egy csövessel nem jönnék össze, az tuti.. De k.urva sem vagyok, hogy a pénzéért legyek együtt egy fiúval.
Külső: legyen igényes, tehát lehetőleg ne mackógatyában járjon. Nekem az jön be ha felvesz egy nadrágot, egy pólóval, övvel és elindul, nem válogat hogy juuj az túl sárga meg blablabla. A haját pedig ne vasalja, és engedje hogy beletúrhassak :) Szóval normálisan igényes legyen, adjon magára, de ne vigye túlzásba.
Belső: Nekem fontos, hogy féltsen, és biztonságba érezzem magamat mellette. Szeressen, és adja meg a maximumot amit meg tud adni. És ne kérdezzen butaságokat, legyen intelligens. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!