Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gaz ha 16 evesen nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gaz ha 16 evesen nem volt meg pasim? : D

Figyelt kérdés
Nem vagyok hulye, sportolok.nem vagyok annyira ronda, nem jarok bulizni nem iszom alkoholt, nem cigizek...lehet h ez a baj h nem vagyok olyan mint a tobbiek vagy mii? :D na joomondjuk nem vagyok olyan felnottes mint ok... De akkor most mivan? Van egy baratnom o is normalis es neki sincs/volt pasija... :D naa? :D vagy majd eljon az ideje? :DD

2013. ápr. 14. 22:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
szerintem az a gáz h azt hiszed h gáz. én is 16/l vagyok és szerintem csak azért h legyen nem kell pasi. majd ha vki tetszik és össze akartok jönni majd akkor:)
2013. ápr. 16. 17:27
 22/32 anonim ***** válasza:
#19, es te ki az atya uristen vagy, hogy ilyen lazan velemenyezel?
2013. ápr. 16. 18:52
 23/32 anonim válasza:
nem gaz még nekem sincs barátom 71f
2013. ápr. 21. 17:25
 24/32 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem gaz. :D eljön majd az ideje, nem kell sürgetni. de vigyázz, ki lesz az első, nehogy átverjenek.
2013. ápr. 26. 22:09
 25/32 anonim ***** válasza:
Ismerkedünk?
2013. ápr. 26. 22:22
 26/32 anonim ***** válasza:

én 17/f vok.

nekem nem volt meg csajom,es most sincs

2013. ápr. 26. 22:22
 27/32 anonim ***** válasza:
Azt tapasztalom hogy amelyik csaj jól néz ki és eljár vmi társaságba arra rámozdulnak a fiúk.
2013. máj. 5. 20:43
 28/32 anonim ***** válasza:
Nyugi:) Eljön a te időd is, akkor találtam rá, mikor nem is számítottam volna rá. Pontosan 4 hete, most 18 vagyok, és ő az első. Nem késel le semmit...Nem kell erőltetni, az ilyen dolgok jobbak, ha spontán jönnek :D
2013. máj. 5. 20:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Én is úgy érzem még mindig néha, h én is gáz vagyok... Pedig én 14 vagyok... De egyáltalán nem:) az is sokat mond egy emberről h mikor van az első párkapcsolata... Van olyan evfolyamtarsam aki már nem szűz... Hát nem is tudom... Sztem az sokkal nagyobb gáz. Még annyi h ne görcsösen pasit akarj szerezni, hanem add önmagad es ha vki tetszik, legyél nyitott
2013. máj. 5. 20:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki?
2013. máj. 18. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!