Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gaz ha 16 evesen nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gaz ha 16 evesen nem volt meg pasim? : D

Figyelt kérdés
Nem vagyok hulye, sportolok.nem vagyok annyira ronda, nem jarok bulizni nem iszom alkoholt, nem cigizek...lehet h ez a baj h nem vagyok olyan mint a tobbiek vagy mii? :D na joomondjuk nem vagyok olyan felnottes mint ok... De akkor most mivan? Van egy baratnom o is normalis es neki sincs/volt pasija... :D naa? :D vagy majd eljon az ideje? :DD

2013. ápr. 14. 22:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem is az,hogy "gáz",csak szokatlan...
2013. ápr. 14. 22:22
 12/32 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :)
2013. ápr. 14. 22:27
 13/32 anonim ***** válasza:
ha nem vagy prűd randizom veled. xd Miskolci vagy-e?
2013. ápr. 14. 22:30
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam ki h ajanlatokat kapjak xDD de azert koszi :DD
2013. ápr. 14. 23:11
 15/32 anonim ***** válasza:
#14 látod, könnyebben megy ez, mint hinnéd :DD
2013. ápr. 14. 23:27
 16/32 anonim ***** válasza:
31%

Nem cigizek, nem iszok, nem bulizok. Értelmes, kulturált időtöltéseim vannak. Jól nézek ki. Ámbár nincs és nem is volt barátnőm. Így lassan 19 évesen, kezdem úgy érezni, hogy nem is lesz ilyen életstílussal. Max, majd, ha sikeres cégvezető leszek, akkor majd a pénzemért lesz valaki, de addig még van egy-két év.

Döntsd el, mit akarsz: erkölcsös, emberi, tartalmas életet élni, vagy olyat, mint mindenki más; bulizol, iszol, majd jó sokan meg**félnek, élvezed az életet az ő stílusokkal. Középút nincs. This is the big question.

2013. ápr. 15. 00:24
 17/32 A kérdező kommentje:
Ez azert tulzas sztem :D biztos h van kozeput....meeg azert meg van egy par ember aki normalis :D
2013. ápr. 15. 20:14
 18/32 anonim ***** válasza:
Jó, igaz. :D Az is igaz, hogy van középút, hisz engem is elfogadtak -bár nincsenek olyan barátaim, akik olyanok, mint és ez hiányzik, így kicsit magányosan érzem magam, még ha sok "haverom" is van. De ehhez az kellett, hogy egy mókás, vicces ember vagyok, plusz zseni (tényleg). Szóval, valami pluszt kellett adnom ahhoz, hogy elfogadjanak így.
2013. ápr. 15. 21:41
 19/32 anonim ***** válasza:
#18 de rosszul hangzik a zseni jelző, ha magadra használod :-s
2013. ápr. 15. 21:43
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem gáz, sőt tiszteletre méltó! 20-23 éves kor környékén, vagy afelett viszont már ciki! :D
2013. ápr. 16. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!