Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóóóóval szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Na szóval van "x" lány aki 2 hónappal ezelőtt tetszett meg udvaroltamneki meg minden aztán végülis nemjöttössze a téma, de állítólag azért mert félt hogy ugyanazlesz, mint előző pasiaival... Aztán nembeszéltünk 3 hétig és nekem tetszettugyanúgy és áradoztam barátnőjénekróla, aztán ezeket elolvasta és írt, aztán most TALÁN összejöhetnékvele.
AA gond ottlép életbe hogy közben volt egy kreszvizsgám, és ott megtetszett "y" lány, ez 4 nappal ezelőtt volt, ezekalapján őt nem is ismerem még annyira. De TALÁN nála is lenne esélyem, így első tapasztalatok alapján. X-15 y-17 én 17. szóvalakkor
2013. ápr. 14. 20:08
1/7 anonim válasza:
Dobj fel egy érmét, X legyen fej, Y legyen írás, amelyiknek jobban szurkolsz, azt válaszd :)
2/7 A kérdező kommentje:
de éppezaz hogy kib@szottulnemtudom, szinte ugyanaz a kétlány... :D
2013. ápr. 14. 20:12
3/7 anonim válasza:
ha igazan tetszett volna az elso akkor nem lett volna masodik. de nehogy ketszek koze ess
4/7 A kérdező kommentje:
most ha az első véglegelküldöttvolna sosmlettvolna második azért nem... igazán tetszett és tetszik is...
2013. ápr. 14. 20:25
5/7 anonim válasza:
Beszélgess mindkettővel. De amúgy én a másodikat választanám inkább.
7/7 A kérdező kommentje:
szívemnek egy volvo c30 r-design kell... :D ((csak vicc)) :D
2013. ápr. 14. 20:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!