Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én még mindig szeretem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én még mindig szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A távolság miatt nem valószinû, hogy kapcsolatot tudnánk kialakitani. Ô talált magának valakit, de én még mimdig szeretem. Szerintem lehetne köztünk valami, de nem akarom, hogy miattam ne menjen bele a kapcsolatba és utána ne menjen köztünk a dolog. Mit tegyek?

#kapcsolat #szelrelem
2013. ápr. 14. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Csak szerinted lehetne, de ő talált valakit és nem hinném h bármi értelme is lenne ha lenne köztetek valami. Mi lenn barátság? Beszélgetnétek? Ez semmire nem jó csak arra, hogy ezzel évek fognak eltelni az életedből felesleges éveket pazarolsz majd arra amire nem kéne.

Helyette lehetne másik kapcsolatod normális társad de ha kínlódni akarsz akkor hajrá!!!

2013. ápr. 14. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez előzőnek igaza van, és ha nem becsületes a srác akkor lehet, hogy veled fenntart egy távkapcsolatot míg veled párhuzamosan egy másikat, akit le is fektethet.
2013. ápr. 14. 17:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú. Ô a lány.
2013. ápr. 14. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
nem számít akkor is ez a válasz.
2013. ápr. 14. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Tomi, lépj tovább. Kérlek.
2013. ápr. 14. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Beszélj a lánnyal.
2013. ápr. 14. 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudod a nevemet? :D
2013. ápr. 14. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
titok. ;-)
2013. ápr. 14. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Most ez egy olyan dolog, hogy vagy önző módon megtartod, amíg tudod és akkor abba belepusztulsz, vagy hagyod és keresel magadnak mást. Ennek ő is jobban örülne szerintem.
2013. ápr. 14. 18:36
 10/10 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Keress magadnak valaki mást te is, és akkor nem lesz gond.
2013. ápr. 17. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!