Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ez a szitu?

Figyelt kérdés

Ez elég kényes téma lesz, de kiváncsi vagyok 1-2 kivül álló ember véleményére...és azért nem a szexhez irom, mert ott kicikiznek.

barátommal 3hónapja járunk, 5hónapja ismerjük egymást.

ő21 éves, én 20vagyok.

Tudom hihetetlen, de Ő még szűz:) (Igen ez biztos!)

Igaz petting van... de én már szeretnék együtt aludni, szeretem Őt és egyre jobban vágyom Arra.

Ő még ezt a témát fel sem hozta, kicsit kezdem megunni ezt a "szűzies hozzáállást"

Azért csak 21éves férfiről van szó, nem egy 16éves srácról.

Sosem fogunk eljutni odáig, hogy megkérdezze, hogy esetleg együtt alszunk...?

Ez csak szerintem gáz vagy fura viselkedés egy 21éves férfitől?

2013. ápr. 14. 09:45
 1/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ő is szeret, de ez olyan fura így.

Egy kapcsolatban fontos a szex, és ciki vagy sem vágyom rá.

(Oké most biztos jönnek a komik, hogy r*banc vagyok stb.) de szerintem így a természetes, hogy akit szeretsz, azt kívánod...

Ő vajon nem is gondolkozik ezen? Soha nem is fogunk eljutni Addig???

2013. ápr. 14. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ez miért lenne GÁZ? Nagyon szeretheted ha szerinted ez lenéznivaló ..

több oka is lehet. Lehet h keresztény és nem is akar a házasságig nemi életet. Lehet h csak fél az új dologtól

A legtöbbre azzal mész, ha megkérdezed, ha ő kicsit félénkebb lehet h kell neki eleinte egy kis biztatás...De ne ilyen lenéző hangnemben hanem kedvesen

2013. ápr. 14. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem nézem le!!! Csupán nem értem, hogy Ő erről a dologról miért hallgat... én szeretem és vágyom rá, kívánom... de nem gondoltam volna, hogy a szüzesség elvesztése a pasiknál is ilyen "fontos"
2013. ápr. 14. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:

minden normális ember életében mérföldkő a szüzesség elvesztése. Persze akik részegen egy bokorban vesztik el az más. De aki úgy érzi h megtalálta azt akinek oda szeretné adni, az igenis komolyan veszi ha pasi ha nő.

Nem értem, miért nem kérdezed meg tőle h h gondolkozik erről. És örülj neki h nem első nap az ágyadba ugrik hanem szeret téged anélkül is...

2013. ápr. 14. 09:56
 5/10 anonim válasza:
Lehet kicsi vagy fura az alakja a farkának ;)
2013. ápr. 14. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
biztos fél hovy vissza utasítod hogy szűz vagy még lehet hogy a kudarctól hogy ha megkérdezni hogy te akarod e vagy hogy nem jó csinálja. én is így voltam az elsö alkalomnál nekem is kellet a bátorítás.
2013. ápr. 14. 11:40
 7/10 A kérdező kommentje:

orálisan is szoktuk kényeztetni egymást... láttam már a szerszámát, semmi kivetnivaló nincs benne :)

meg ő maga mondta el nekem, hogy még nem volt lánnyal...lehet tényleg csak félne megtenni...vagy passz

2013. ápr. 14. 13:16
 8/10 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló. Én nem szerettem volna még pedig akkor már 1,5 éve jártunk. Gondoltam hogy majd nyáron.. addig úgy is majdnem 2 éve leszünk együtt. Az én szüleim engedték volna de az õ szülei semmit nem tudtak az egészrôl. Nekem ez a baj volt.. ilyen lelki dolog. Nem éreztem még magamat eléggé éretnek és az õ szülei sem tudtak róla. 17/F
2013. ápr. 14. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Most már lassan talán meg is kérdezhetnéd.

Meséljen magáról egy kicsit.

2013. ápr. 15. 03:12
 10/10 A kérdező kommentje:
a napokban Ő maga hozta fel ezt a témát, átbeszéltük a dolgokat :)
2013. ápr. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!