Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha úgy érzem, hanyagol a barátnőm. Pedig nagyon nagyon szeret, miért van ez?
Első vagyok. Tudtam, hogy focizik, meg mellé jönnek az edzések, de ez heti 2 nap, meg néha a hétvége, ha meccs van. A többi nap meg munka, meg otthon dolgozik, vagy a haverjaival van, persze én egyből menjek, ha hív, akkor is csak kb. 3-4 órát tudunk együtt lenni. Nem tudom én se, hogy mi legyen, láthatóan nem zavarja ha hetente, kéthetente találkozunk.
sajnos nem tudok neked javasolni semmit, mert ugyanabba a cipőbe járunk.
Lehet h tényleg nagyon szeret.
De nemfértek bele egymás idejébe. És megértem h vele lennél szinte mindig , vagy legalábbis többet, de vagy nemakarja ezt az egészet vagy tényleg csak kevés ideje van rád.
Szerintem beszéld meg vele , h többet szeretnél vele lenni, mert ez neked kevés. És minden kapcsolatban vannak akadályok. De ha szeretitek egymást megoldjátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!