Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret?

Figyelt kérdés
Egy fiú még alsóból nagyon tetszik nekem. Igaz, hogy már alsóban is tetszett, de most teljesen máshogy érzek iránta. Mivel most már más suliba járunk nem tudunk találkozni, de egy barátnőmnek a segítségével majdnem összejött a dolog. Így hát mivel már 9 hónapja nem láttuk egymást gondolhattam volna, hogy már nem szeret. Engem inkább az a dolog lángolt fel, hogy kiderült az, hogy ő is szeretett engem. Így hát rá majdnem egy hétre az egyik közösségi oldalon kaptam egy levelet ami szerint jár egy másik lánnyal akivel már smárolt is. Ettől teljesen összeestem. Vajon mi történt? De mikor olvastam azt a nevet is, hogy kivel van együtt, na akkor már ledöbbentem. Arról a csajról az összes embernek meg volt a véleménye. Amikor még az osztálytársammal járt és ő nem volt ott mindenkivel kavart. És most pont azért, mert én nem vagyok ott lecsap rá. De ezt még a szerelmem is tudja, hogy mekkora egy ringyó és mégis jár vele. Mégis mit tehetnék?
2013. ápr. 13. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi van ma, de szerintem front, és hisztérikus féltékenységi roham némely nőnél:DD
2013. ápr. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!