Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egyébként NAGYON tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyébként NAGYON tetszene neked egy nő (külsőre, belsőre) és kész lennél vele kapcsolatot kezdeményezni akár hosszú távra is, kizáró ok lenne, ha van 2 kisgyereke?

Figyelt kérdés
vagy van olyan vonzalom, amibe még ez is belefér? Saját választ is várok, vagy ismerőseitek hasonló szituációit.köszi!
2013. ápr. 13. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek, akkor biztosan könnyebb lesz. Ha már 14 fölött vannak, nem szokott problémámát jelenteni szerintem.
2013. ápr. 13. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne kizáró ok.Ha tényleg szereti az adott nőt,csak azért engedné el,mert már vannak gyerekei?Vagy ezért tenné félre az iránta érzett vonzalmát?Legjobb barátom szülei is így kerültek össze,az édesanyjának volt már két fia az előző házasságából.Majdnem húsz éve vannak együtt és született egy közös kislányuk.Szerintem nem éri meg elszalasztani.

Kedves kérdező!Ne érezd magad kevesebbnek csak azért,mert két gyereket nevelsz egyedül.Én is így nőttem fel és tudom,hogy ehhez milyen lelki erő kell egy anyának,én láttam az enyémen.Ha a férfinak ez belefér az életébe,akkor miért ne?Neked is ugyan úgy kijár a boldogság mint másnak.Sok sikert!

2013. ápr. 13. 23:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálam nem fér bele, de ez érthető, hiszen csak 24 vagyok. Feltételezem nem is az én korosztályom válasza érdekel:)
2013. ápr. 14. 00:12
 14/19 anonim ***** válasza:
A ferjemnek az elözö hazassagabol van fia, nekem egy lanyom elözö kapcsolatbol. Es van csodalatos kis ikerparunk is, akik mar közösek. A ferjem kisfiat is mi neveljük, mert az anyukaja massziv alkoholista.... A ferjemet ssoha nem tartotta vissza a kislanyom, ahogy engem sem zavart a kisfia. Söt. 15 eve vegyunk együtt, spha nem volt gond belöle....
2013. ápr. 14. 00:33
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Én ugyan nő vagyok, de én a gyerekes, elvált férfiakat elvből elkerülöm. Nem kell olyan, aki a fél fizetését máshova adja és hétvégente számomra idegen kölykeivel kell foglalkozzak, akiket jó esetben nem ellenem nevel a kedves exfeleség.
2013. ápr. 14. 01:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen van olyan vonzalom.

Jelenleg hasonló szituációban vagyok.

Megismertem egy csodálatos és elragadó Nőt, akinek 2 gyereke van, nem is olyan kicsik, mert az egyik 12 a másik 15 éves. Szeretjük egymást tiszta szívből és elfogadjuk egymást.

2013. ápr. 14. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
És miért nem keresel egyedül álló apákat, vele sokkal könnyebb lenne ezt megérteni?
2013. ápr. 14. 10:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen kapcsolatom, és a részemről semmi gond nem volt.

A nő viszont rosszul kezelte a dolgot. Több probléma is volt - általában a legnagyobb gond ilyenkor, hogy elsősorban apát keresnek, és csak másodsorban társat. Van, aki még meg is mondja - ő legalább őszinte.

Ha ilyen kapcsolatot keresel, akkor fogadd el, hogy sok férfi nem, vagy csak keveset szeretne a gyerekeiddel foglalkozni. Ha ezt így tudod vállalni - akkor még mindig ott vannak az előítéletek (nem hiszik el neked, mert sok nő nem az igazat mondja) - de ezeken már túl lehet lépni.

Aki emiatt hagy ott, az primitív vagy úgyis csak "arra" kellenél neki, úgyhogy nem kár érte.

2013. ápr. 15. 03:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Természetesen nem bébiszittert keresek a gyerekek mellé, ha én is el tudom egyedül látni és tartani őket, de óhatatlanul találkozni fognak egymással és kell hogy ők is elfogadják egymást. Ha nem, azt úgy hívják szerető.Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:-)
2013. ápr. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!