Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyébként NAGYON tetszene neked egy nő (külsőre, belsőre) és kész lennél vele kapcsolatot kezdeményezni akár hosszú távra is, kizáró ok lenne, ha van 2 kisgyereke?
Nem lenne kizáró ok.Ha tényleg szereti az adott nőt,csak azért engedné el,mert már vannak gyerekei?Vagy ezért tenné félre az iránta érzett vonzalmát?Legjobb barátom szülei is így kerültek össze,az édesanyjának volt már két fia az előző házasságából.Majdnem húsz éve vannak együtt és született egy közös kislányuk.Szerintem nem éri meg elszalasztani.
Kedves kérdező!Ne érezd magad kevesebbnek csak azért,mert két gyereket nevelsz egyedül.Én is így nőttem fel és tudom,hogy ehhez milyen lelki erő kell egy anyának,én láttam az enyémen.Ha a férfinak ez belefér az életébe,akkor miért ne?Neked is ugyan úgy kijár a boldogság mint másnak.Sok sikert!
Igen van olyan vonzalom.
Jelenleg hasonló szituációban vagyok.
Megismertem egy csodálatos és elragadó Nőt, akinek 2 gyereke van, nem is olyan kicsik, mert az egyik 12 a másik 15 éves. Szeretjük egymást tiszta szívből és elfogadjuk egymást.
Nekem volt ilyen kapcsolatom, és a részemről semmi gond nem volt.
A nő viszont rosszul kezelte a dolgot. Több probléma is volt - általában a legnagyobb gond ilyenkor, hogy elsősorban apát keresnek, és csak másodsorban társat. Van, aki még meg is mondja - ő legalább őszinte.
Ha ilyen kapcsolatot keresel, akkor fogadd el, hogy sok férfi nem, vagy csak keveset szeretne a gyerekeiddel foglalkozni. Ha ezt így tudod vállalni - akkor még mindig ott vannak az előítéletek (nem hiszik el neked, mert sok nő nem az igazat mondja) - de ezeken már túl lehet lépni.
Aki emiatt hagy ott, az primitív vagy úgyis csak "arra" kellenél neki, úgyhogy nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!