Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy-két infóra lenne szükségem? (! )
ha jobban ismered, akkor mondjuk milyen filmeket szeret, milyen sorozatokat... az is sokat elárul... jaj, azt én is nézem, a kedvencem belőle a ... , és pont egy leszbikus szerepet játszó nevét mondod, pl. House és akkor Olivia Wild. Ha baja van ezzel, akkor úgyis mondja, ha meg nincs, akkor már előrébb vagy egy lépéssel:) Én sem hordok gyűrűt, bár már lehet kéne:D és rajtam sem látszik. Hogy tudnád megmondani rólam? Első ránézésre semmiképp:D Csak, ha odajössz beszélgetni, és te is beavatsz, hidd el, akkor előbb-utóbb kiderül:) mert nem fogom azt mondani, hogy fúj,meg hogy oh, hát ez érdekes, hanem: jaj igen, én is;)szóval beszélgetés! hajrá:D ja, és hogyha meleg bárba/szórakozóhelyen látod, akkor valószínűleg leszbikus, de minimum bi:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!