Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy-két infóra lenne szükségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy-két infóra lenne szükségem? (! )

Figyelt kérdés
miből tudom meg, hogy leszbikus-e a lány?mik a jelei, pl egy nőiesebb nőn hogy veszem észre hogy a lányok is érdeklik? (itt gondolok a bal hüvelykujjon lévő gyűrűre) több ilyen infó kéne.. a hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi. 21/L

2013. ápr. 13. 15:30
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szia! Valóban nem lehet diszkréten megkérdezni. Attól is függ a dolog, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Ha csak plátói, akkor valóban necces, ha már van valamennyi kapcsolat, azt tovább lehet fejleszteni arra a szintre, ahol vagy rá mersz már kérdezni, vagy amúgy is kiderül.
2013. ápr. 14. 00:44
 12/19 anonim válasza:
Ha több infóra lenne szükséged, nyugodtan írj privit. Utolsó voltam. (27/L)
2013. ápr. 14. 00:48
 13/19 anonim ***** válasza:
a szem mindent elárul
2013. ápr. 14. 13:34
 14/19 anonim ***** válasza:
7 miért járatnám le magam? szerintem értelmes hsz volt indoklással. de biztos félreértettem és tényleg nem az volt a kérdés hogy honnan tudhatjuk hogy vki meleg :)
2013. ápr. 14. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:

ha jobban ismered, akkor mondjuk milyen filmeket szeret, milyen sorozatokat... az is sokat elárul... jaj, azt én is nézem, a kedvencem belőle a ... , és pont egy leszbikus szerepet játszó nevét mondod, pl. House és akkor Olivia Wild. Ha baja van ezzel, akkor úgyis mondja, ha meg nincs, akkor már előrébb vagy egy lépéssel:) Én sem hordok gyűrűt, bár már lehet kéne:D és rajtam sem látszik. Hogy tudnád megmondani rólam? Első ránézésre semmiképp:D Csak, ha odajössz beszélgetni, és te is beavatsz, hidd el, akkor előbb-utóbb kiderül:) mert nem fogom azt mondani, hogy fúj,meg hogy oh, hát ez érdekes, hanem: jaj igen, én is;)szóval beszélgetés! hajrá:D ja, és hogyha meleg bárba/szórakozóhelyen látod, akkor valószínűleg leszbikus, de minimum bi:D

19/L

2013. ápr. 14. 20:45
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
2013. ápr. 14. 21:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is a nézésen múlik, hozzád való viszonyon, én pl. így szűrtem ki, mikor egy barátnőmnek tetszettem, pedig jóban voltunk és nem tudtam, hogy biszex. Aztán persze van a kinézet, mely a nagyon férfias nőknél általában be is igazolódik. Férfias viselkedés, külső, általában a focista nők ilyenek, tapasztalatból mondom. Aztán hogy a nőieseknél hogy tudod, az már nem ilyen egyszerű, rólam sem mondaná meg senki, inkább olyan pasik kedvencének tűnök.
2013. ápr. 15. 10:32
 18/19 A kérdező kommentje:
én is a nőiesekhez tartozom, rólam se nagyon mondják meg, és a nőies nőket is szeretem, és igen, róluk elég nehéz megállapítani :/
2013. ápr. 15. 10:37
 19/19 anonim válasza:
de egy nézés... abból elhiszitek? sosem gondoljátok, hogy "bebeszélitek" magatoknak? és ez nem csak melegeknél, hanem heteróknál is kérdés. abszolút nem kötekedésből mondom, de én is hiába látom úgy, igazából sosem hiszem el, hogy bejönnék valakinek :D
2013. ápr. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!