Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy-két infóra lenne szükségem? (! )
az igazi homoszexuális emberekröl nem mondod meg hogy homoszexuális...
akin látszodik azok a divatbu*ik.
ma 15:31 tehát szerinted az igazi homoszexuális nem vállalja fel önmagát és nem veszi kézbe a sorsa alakulását?
Egyébként kérdező: lehet, hogy túl kézenfekvő, amit mondok, de a legegyszerűbb módja megkérdezni.
kedves 2-ik.
nem azt modntam hogy nem vállalja fel. hanem azt, hogy a homoszexuális emberek nem fognak nöi cuccokat hordani meg affektálva beszélni, hanem ugyanolyan férfiasak illetve nőiesek tudnak lenni mint a többi fiu meg lány.
pl ott van Elton John vagy mindenki kedvenc Barney Stinsonja :) mindkettö homoszexuális de nem látni rajtuk.
és a nőknél is igy van.
hidd el hogy nem.
Nekem is van meleg ismerösöm és 5 éve voltunk már haverok mikor egy érzelemsebb pillanatában elmondta nekem. Addig észre se vettem, mert ugyanugy viselkedett mint mi, és nem bámulta a pasik seggét sem és nem simult és semmi ilyen...
Azok akik a homlokukra irják hogy "b*zi vagyok" azok meg csak divatból csinálják...
Shevy, szerintem ne járasd le még jobban magad, mert általában értelmes válaszaid szoktak lenni egyébként.
A kérdező marhára nem ezt kérdezte. Hanem olyan jelekről érdeklődött, amikből le lehet szűrni, hogy leszbikus-e az illető. Nem a feltűnősködésről volt szó.
Amúgy kérdező, a legbiztosabb ha a szemét figyeled. Látni lehet benne, hogy ÚGY néz-e meg téged, hogy érdekled vagy csak simán rád néz. A szem elárul sok mindent.. én is így szoktam kiszúrni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!