A nokia lumia 800-ról kinek mi a véleménye? Eddig csak rosszat hallottam a telóról de több infóra lenne szükségem!
Kíváncsi vagyok, mi az a rossz, amit hallottál róla.
Egy jótanács: Ne olvass Nokia fóbiás, android és alma b*zi kommentelők véleményét. Nem szabad ilyenekre alapozni.
Javaslom, hogy inkább Wp7-et használók véleményére figyelj oda.
Nekem Lumia 710 van, Wp7-el. Windows Phone-os telefont akartam venni, Android szóba sem került, iPhone pedig az Ár/Érték arány miatt ütötte ki magát.
A Wp7 nagyon letisztult oprendszer. Egyre több a letölthető program rá, amik simán felveszik a versenyt az Androidos cuccokkal, annyi különbséggel, hogy sokkal ritkábban fagynak, és nem nagyon találsz olyan wp7-re írt progit, ami akadna egy wp7-es telefonon. Még a legalja, Lumia 610 is simán viszi amit kell, ellenben egy hasonló hardverrel szerelt androidos telón még a menü is akad.
A Lumia 800 jó telefon, számomra az Amoled, és a nagyobb kamera, meg a 8 helyett 16 Gb tárhely nem érte meg a 2x-es árat a 710-hez képest, de ez szubjektív. Megbízható, nem lesz vele gondod, ahogy a Nokiákkal úgy általában.
Első vagyok!
Nekem sem fagyott soha. Persze nem mondom, hogy nem lehet kiakasztani, de nekem még nem sikerült.
Egyetlen dolog, ami "negatívum". Nekem 7 hónap alatt eddig kb. 3 alkalommal újraindult a teló, csak úgy, minden külső beavatkozás ellenére. Az androidos céges telómat (tény, hogy a legalja, ami csak létezik), nekem kell szándékosan újraindítani időnként, mert belassul, nem kapcsol be a wifi, stb...
Lehet egyébként Android-os cuccból is jót venni, szóval nem sz@r az, de nagyban függ attól, hogy a gyártó mennyire igyekszik optimalizálni a rendszert a saját készülékeire. Legtöbben a kelleténél kisebb energiát fektetnek ebbe. A HTC elvileg jó ebben, de ott zsebbe kell nyúlni.
Egy szóval: A Wp7-el kisebb a melléfogás esélye (sőt szinte nulla), ha megbízható, stabil oprendszerrel ellátott telót akarsz.
Jövőre jön a 7.8 de szerintem ilyen funkciókat kellene betenni a rendszerbe:Jön egy bejövő hivás és befejeződik akkor ne kelljen nekem lezárni a képernyőt hanem automatikusan zárja!
Kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni,zenelejátszò csik a gyorsabb beletekerés miatt hiányzik.
Továbbá Inkább ezeket a funkciókat pakolnák bele, mint a sokat nem érő szolgáltatásokat!
Képernyővédőn óra ami állandóan látszik vele az értesitések, hangszinszabályzó,
Kikapcsolt állapotban való töltés,
zenelejátszò csik a gyorsabb beletekerés miatt,
naptárban a hetek száma, kamerában folytonos zoom és nem ugrózoom,
üzemmódok létrehozása(általános, néma, tárgyaló stb.)
mondjuk lezáró gomb hosszan nyomásával jönne elő, saját sms hang.
Igaz nem bántam a váltást(még)de az N8 után eléggé hiányoznak ezek a funkciók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!